Elokuvat
Ruudun koko voi vaihtua, mutta popparit pysyvät.
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

Uusimmat

Elokuva pyörimään ja popparit äkkiä tulille! Vai hetkinen, etkö keksi minkä elokuvan katsoisit seuraavaksi? Vai onko vaihtoehtoja aivan liikaa? Ei hätää, sillä me listaamme tämän hetken mielenkiintoisimmat elokuvat, joita voit katsoa hyvällä omatunnolla elokuvateatterissa tai kotona.

Elokuva-arviot

Olemme listanneet hyvän mielen elokuvat, joiden pariin voi nyt käpertyä kotisohvalle. Myös elokuva-arviot antavat vinkkejä, mikä elokuva voisi puhutella juuria sinua. Oletko jo nähnyt esimerkiksi Anthony Hopkinsin tähdittämän Isä-elokuvan?

Elokuvanäyttelijöiden ja elokuva-alan tekijöiden haastattelut vievät sinut roolien taakse

Elokuva ei olisi mitään ilman tekijöitään: ohjaajia, käsikirjoittajia, näyttelijöitä. Elokuvan Tytöt tytöt tytöt -ohjaaja Alli Haapasalo tekee elokuvia, joissa nainen nousee päärooliin. Ohjaaja Selma Vilhunen tottui jo lapsena puolustamaan heikompiaan, joille hän haluaa antaa äänen myös elokuvissaan.

Hytti nro 6:n näyttelijä Seidi Haarla palkittiin Berliinissä kansainvälistä läpimurtoa tekevänä näyttelijänä – miltä se tuntui?

Näyttelijä Elizabeth Taylor oli ensimmäinen nainen, jolle oli maksettu elokuvaroolista yli miljoonan dollarin palkkio. Elizabeth Taylorin satumaisen elämän ja näyttelijäuran karu kääntöpuoli oli täynnä epäonnisia avioliittoja ja terveyshuolia.

Lue lisää eeva.fin Elokuvat-osiosta!

Tilaa uutiskirje tästä
Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.