Trendi
Trendi on palkittu naistenlehti, joka antaa syvällisiä oivalluksia työstä, tyylistä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja ilmiöistä.
4.3

Tervetuloa viisaiden naisten seuraan! Kun avaat Trendin, tapaat fiksuja ja inspiroivia naisia. Haastattelemme joka lehteen lukuisia upeita naisia, jotka jakavat oivalluksena ja inspiraationsa muille. Puhumme avoimesti muodista, kauneudesta, työstä, ruuasta ihmissuhteista, hyvinvoinnista - kaikesta, mitä aikuisen naisen elämään kuuluu. Tartumme ajankohtaisiin ilmiöihin, liittyvät ne sitten deittailuun, uupumukseen tai vastuulliseen muotiin. Lupaamme, että joka kerta saat uusia oivalluksia ja näkökulmia elämääsi.

Entistä vastuullisempi vaatekaappi

Trendi esittelee joka kerta muotia, joka kestää aikaa. Eikä trendeissä pysyminen aina vaadi asukokonaisuuksien ostamista vaan joskus vilkaisu omaan vaatekaappiin ja muotijutusta saatu yhdistelyidea voivat riittää. Huippustailaajiemme valitsemat asut sopivat monenkokoisille ja erilaisille budjeteille.

Olemme tehneet ilmastolupauksen: kuvaamme kaikki muotijutumme Suomessa.

Suoraa puhetta vaikeista aiheista

Emme pelkää puhua aiheista, joista yleensä on vähän vaikea keskustella. Upeat haastateltavamme puhuvat mielenterveydestä, terapiasta, kehopositiivisuudesta sekä työelämän ja somen tuomista paineista. Vertaistuki voimaannuttaa! Iloitsemme yhdessä voimaannuttavista elämänopeista ja nauramme arjen mokailuille - kaikillehan nyt välillä sattuu eikä kenenkään arki ole täydellistä!

Hyötytietoa kauneudesta

Kauneusjuttujen tekijämme etsivät kosmetiikkauutuuksien joukosta helmiä, testaavat kiinnostavimmat ja valitsevat juttuihinsa vain parhaat. Kerromme, mihin oikeasti kannattaa satsata ja mistä kauneustrendeistä maailmalla jo puhutaan. Puhumme myös ulkonäköpaineista ja pyrimme hellittämään niitä: sinulla on oikeus olla juurin sennäköinen kuin haluat.

Ei vaatimuksia vaan omaa aikaa

Trendi lupaa sinulle oman hetken, mahdollisuuden pysähtyä ja vain nauttia – emme vaadi sinulta mitään. Ei yhtään treeniohjetta, uutta ruokavaliota, puhumattakaan laihdutusohjelmaa. Sen sijaan luvassa on joka kerta inspiraatiota, rohkaisua ja polttoainetta unelmillesi. Ehkä alat miettiä toisella tavalla työtäsi, parisuhdettasi tai saat inspiroivan kauneusvinkin.

Ota hyvä asento ja nauti - teemme lehden sinun omaa hetkeäsi varten!

Jos Trendi ei vielä tule kotiisi, katso hyvä tilaustarjous täältä!

Aivan mahtavaa, että eettisyys ja ekologisuus näkyvät entistä enemmän Trendissä!
Riikka, Tampere
Tilaa uutiskirje tästä
Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.