Tämä on eeva.fi - tervetuloa mukaan!
eeva.fi
Tämä on eeva.fi - tervetuloa mukaan!
Eeva.fi on media kaikille naisenmielisille. On aika piirtää uusi kuva ja unohtaa roolit, rajat ja vaatimukset. OIet tervetullut.
Teksti

25.10.2022
 |
Eeva

Eeva.fi on media, jossa naiset ovat kaikkea mitä tahtovat ja ihan mitä haluavat. Se on tärkeää, koska yhteiskunta yrittää yhä ahtaa naiset rooleihin, joihin emme mahdu. Naiset ovat liian usein liikaa: liian äänekkäitä, liian hiljaisia, liian lihavia, liian laihoja, liian nuoria, liian vanhoja, liian kovia, liian pehmeitä.

Vääriin rajoihin on liian helppo uskoa.

Siksi tarvitaan media, jossa naiset ovat juuri sopivia. Eeva.fissä nainen kelpaa sellaisena kuin on. Nainen päättää itse, mitä tekee elämälleen, ulkonäölleen tai ruokavaliolleen.

Eeva.fi haluaa vapauttaa naiset häpeästä, riittämättömyydestä ja muiden kontrollista. Eeva.fi haluaa vapauttaa naiset olemaan sellaisia kuin he ovat: rohkeita, heikkoja, vahvoja, viisaita, hupsuja, hoivaavia, analyyttisiä, kilttejä, itsevarmoja, sosiaalisia ja ristiriitaisia. Eeva.fi haluaa vapauttaa naiset toimimaan.

Sillä tavalla maailmasta tulee vapaampi, tasa-arvoisempi ja onnellisempi kaikille sukupuolille.

Se tarkoittaa, että näet eeva.fissä monenlaisia tapoja elää naisena. Se tarkoittaa, että eeva.fi on aina naisten puolella ja naisten asialla. Se tarkoittaa, että ääneen pääsevät monenlaiset naiset.

Se tarkoittaa myös, että eeva.fi näyttää naiset epätäydellisinä. Eeva.fi ei filtteröi: ei poista ryppyjä, kaksoisleukoja tai arpia, ei suurenna silmiä tai kavenna vyötäröä. Eeva.fi ei myöskään rajaa naisellisuutta yhteen tyyliin.

Ja se tarkoittaa, että eeva.fi tuo mediaan naisen kaikki puolet: viisaat ajatukset, terävät näkökulmat ja pelottomat Eeva Puhe -keskustelut, mutta myös kiinnostuksen tyyliin, kauneuteen ja ihmissuhteisiin.

Koska meissä kaikissa on monta puolta, ei vain se, minkä näet.

Olemme kaikki eevoja

Eeva.fi on Eevan, Kauneuden ja Terveyden ja Trendin koti, mutta paljon enemmän kuin yksikään printti. Yhteisen digikodin nimeksi valikoitui eeva.fi kolmesta syystä:

  1. Eeva on Suomen luetuin aikakauslehti. Sen arvoja ovat rohkeus, sydämen sivistys ja kauneus.
  2. Eeva-nimi tulee alun perin heprean kielen sanoista, jotka tarkoittavat elää ja hengittää.
  3. Meissä kaikissa on vähän eevaa. Vähän yksinkertaistettuna kaikki nykyisin elävät ihmiset ovat yhden noin 200 000 vuotta sitten eläneen afrikkalaisnaisen jälkeläisiä. Tutkijat ovat nimenneet tämän kantaäidin Mitokondrio-Eevaksi, koska hänen dna:nsa periytyy solun mitokondrio-osassa.

PS. Eeva.fi on vapaa, terävä ja peloton digimedia, ja tässä on sen soittolista.

Sisältöä ei voida näyttää
Valitsemasi suostumukset estävät tämän sisällön näyttämisen. Muokkaa asetuksia evästeasetuksissa.

1 kommentti