Miten olisi hetki omaa aikaa vain sinun ja suosikkiprinttisi kesken?
Eeva360°
Miten olisi hetki omaa aikaa vain sinun ja suosikkiprinttisi kesken?
Tervetuloa Eevan, Kauneus ja Terveys -lehden ja Trendin kotiin!
Julkaistu 28.9.2022

Eeva – Suomen luetuin naistenlehti

Eeva on tutkitusti Suomen luetuin naistenlehti (ja todennäköisesti myös rakastetuin). Eeva on valintasi, jos syvälliset ajatukset, rohkeat avautumiset ja uudet näkökulmat ovat sinulle tärkeitä.

Eevassa tärkeintä ovat ihmiset: joka numerossa vähintään kuusi henkilöhaastattelua vie sinut kauas roolien taakse siihen, mikä ihmisessä on aitoa ja kiinnostavaa. Eeva on myös vahva kulttuurilehti ja monipuolinen lifestylelehti.

Kauneus ja Terveys – Suomen nautinnollisin hyvinvointilehti

Kauneus ja Terveys eli kaverien kesken KT on lehti naiselle, joka tietää, että happinaamari pitää laittaa ensin omille kasvoille. Kauneus ja Terveys on valintasi, jos olet kiinnostunut henkisestä hyvinvoinnista, tutkitusta terveystiedosta ja hyödyllisistä kauneussuosituksista.

Jokaisessa KT:ssa on kolme aihepiiriä: kauneus, terveys ja tunteet. Löydät lehdestä koskettavia tositarinoita ja tieteeseen perustuvaa terveysjournalismia. Tietysti KT palvelee myös meitä, joille kosmetiikka tarkoittaa iloa ja inspiraatiota. Lehti testaa tuotteet ja kertoo, mihin sinun kannattaa panostaa.

Trendi – Suomen tyylikkäin naistenlehti

Trendi on lehti naiselle, joka kaipaa elämäänsä viisautta, oivalluksia ja juuri ne oikeat asusteet. Trendi on valintasi, jos olet kiinnostunut ajankohtaisista ilmiöistä, muodista ja kauneudesta.

Jokaisessa Trendissä on kymmeniä fiksuja naisia, tukkukaupalla uusia oivalluksia ja suoraa puhetta. Trendissä on myös upeita muotivinkkejä kaikenkokoisille naisille ja lompakoille, hyötytietoa kauneudesta ja tarkasti valikoidut kulttuurivinkit, mutta ei yhtään laihdutusohjetta, jumppaohjelmaa tai suoritusvaatimusta.

1 kommentti