Podcast
Kuuntelen, siis olen.
Kuuluuko, kuuluuko?
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

Uusimmat

Eeva.fin podcast-jaksot vievät sinut kiinnostavien ihmisten tarinoiden äärelle, kurkistamaan kirjailijoiden elämään sekä kohti elämänmuutosta.

Eevan kirjaklubi -podcast tuo lempikirjailijasi korviisi

Jos rakastat kirjoja, lukemista ja kirjoista ja lukemisesta puhumista, rakastat Eevan kirjaklubi -podcastia. Jokainen jakso päättyy 20 kysymykseen, joihin on vain hyviä vastauksia.

Kahdeksan oppituntia rohkeudesta -podcast: Mikä on rohkeinta, mitä olet tehnyt?

Mikä on rohkeinta, mitä olet tehnyt? Mitä tekisit, ellet pelkäisi? Muun muassa näihin kysymyksiin etsii vastauksia Eeva-podcast Kahdeksan oppituntia rohkeudesta. Vieraina Marko Björs, Samu Haber, Lenita Airisto, Matleena Kuusniemi, Johanna Vehkoo, Sanna Stellan, Kati Outinen ja Marja Aarnipuro.

Muutos on osa sinua -podcast inspiroi elämänmuutokseen

Miten tehdä tarvittavia elämänmuutoksia, entä miten hyväksyä itsensä paremmin?Kaipaatko elämääsi lisää rakkautta, unta tai sittenkin liikuntaa?

Kauneus ja Terveys -lehden podcast Muutos on osa sinua etsii ratkaisuja tuttuihin ongelmiin, kuten vaikkapa stressiin, häpeään ja muihin jokapäiväisiin ongelmiin. Studiossa on mukana alan huippuasiantuntijat, kuten personal trainer Anna Saivosalmi, psykologi Ilona Rauhala, seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen, uniterapeutti Susan Pihl ja psykologi Katarina Meskanen. Kuuntele ja voi paremmin!

Tilaa uutiskirje tästä
Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.