Puhetta rohkeudesta ja sen puutteesta – Eevan 8 oppituntia rohkeudesta -podcast vie sinut kiinnostavien ihmisten tarinoiden äärelle
Podcast
Puhetta rohkeudesta ja sen puutteesta – Eevan 8 oppituntia rohkeudesta -podcast vie sinut kiinnostavien ihmisten tarinoiden äärelle
Mikä on rohkeinta, mitä olet tehnyt? Mitä tekisit, ellet pelkäisi? Muun muassa näihin kysymyksiin etsii vastauksia Eeva-podcast Kahdeksan oppituntia rohkeudesta. Vieraina Marko Björs, Samu Haber, Lenita Airisto ja viisi muuta rohkeaa.
Teksti

Kuvat

16.5.2022
 |
Eeva

Eevan Kahdeksan oppituntia rohkeudesta -podcast sukeltaa suoraan syvään päähän. Päätoimittaja Mari Paalosalo-Jussinmäki on kutsunut studioon kahdeksan julkisuudesta tuttua ihmistä, joiden on ollut pakko oppia rohkeiksi. Kukin lähestyy rohkeutta itse valitsemansa tarinan ja oman persoonansa kautta.

”Rohkeus on yksi Eevan arvoista. Halusin etsiä siihen uusia näkökulmia, ja teema synnytti valtavasti innostusta. Vierailla on yllättäviä, koskettavia ja hauskoja tarinoita siitä, mitä rohkeus heidän elämässään on”, Mari Paalosalo-Jussinmäki kertoo.

Rohkeudesta tuli podcastin teon aikana erityisen ajankohtainen teema, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Sodan vaikutukset tuntuvat suomalaistenkin mielissä.

Podcastia ovat Paalosalo-Jussinmäen lisäksi tehneet tuottaja Sami Kuusela, taustatoimittaja Katri Koskinen ja äänisuunnittelija Panu Pentikäinen, Pulu Studio.

Kuuntele Eevan 8 oppituntia rohkeudesta Spotifyssa. Löydät sen myös Google Podcasteista ja muista yleisimmistä podcast-palveluista.

Kommentoi +