Kahdeksan oppituntia rohkeudesta -podcast: Marko Björs ja lukkiutuneen miehen rohkeus
Podcast
Kahdeksan oppituntia rohkeudesta -podcast: Marko Björs ja lukkiutuneen miehen rohkeus
Mikä on rohkeinta, mitä olet tehnyt? Mitä tekisit, ellet pelkäisi? Muun muassa näihin kysymyksiin etsii vastauksia Eeva-podcast Kahdeksan oppituntia rohkeudesta. Kahdeksannen jakson vieraana on Marko Björs.
Teksti

Julkaistu 15.5.2022
Eeva

Jokaisen Eevan Kahdeksan oppituntia rohkeudesta -podcast-jakson vieraana on ihminen, joka on oppinut olemaan rohkea.

Koskaan ei ole liian myöhäistä olla rohkea, sanoo ratsastusvalmentaja Marko Björs. Hän teki yhden elämänsä rohkeimmista teoista, kun päätti osallistua tosi-tv-ohjelmaan Marko Björs ja rakkauden seikkailu. Siinä yksityiselämästään aina vaiennut mies etsii kumppania.

Sisältöä ei voida näyttää
Valitsemasi suostumukset estävät tämän sisällön näyttämisen. Muokkaa asetuksia evästeasetuksissa.

Lapsuuden traumaattiset kokemukset tekivät Markosta lukossa olevan miehen.

”Kuvausten jälkeen minulla oli sellainen olo, että kukaan ei enää voi satuttaa minua. Mulla oli sellainen olo, että olen vahva, koska olin niin avoin. Tuntui kuin olisin voinut kävellä ilmassa eikä mikään pelottanut.”

Eeva-podcastissa Marko Björs kertoo elämänsä muista rohkeista teoista, ohjelman aiheuttamasta koskettavasta palautevyörystä ja siitä, miten hänellä joskus oli itsetuhoisiakin ajatuksia.

Kuuntele Marko Björsin tarina rohkeudesta Spotifyssa:

Sisältöä ei voida näyttää
Valitsemasi suostumukset estävät tämän sisällön näyttämisen. Muokkaa asetuksia evästeasetuksissa.

Kuuntele kaikki Eevan Kahdeksan oppituntia rohkeudesta -podcast-jaksot:

Kuuntele kaikki Eevan Kahdeksan oppituntia rohkeudesta -podcast-jaksot:Kahdeksan oppituntia rohkeudesta Eeva-podcastia toimittaa ja juontaa Eevan päätoimittaja Mari Paalosalo-Jussinmäki.

Eeva-podcast vie sinut kiinnostavien ihmisten tarinoiden äärelle

Löydät Eevan 8 oppituntia rohkeudesta myös Google Podcasteista ja muista yleisimmistä podcast-palveluista. Podcastia ovat Mari Paalosalo-Jussinmäen lisäksi tehneet tuottaja Sami Kuusela, taustatoimittaja Katri Koskinen ja äänisuunnittelija Panu Pentikäinen, Pulu Studio.

Kommentoi +