Ihonhoito
Minä ja näppyläni näytämme hyviltä yhdessä.
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

Uusimmat

Etsitkö vinkkejä kuivan, rasvaisen tai herkän ihon hoitoon? Vaivaavatko silmäpussit tai näppylät? Ihonhoito nojautuu hyvään ravintoon ja säännöllisiin elämäntapoihin, mutta siinä auttavat myös puhdistusaineet, rasvat, voiteet, kasvovedet ja kuorinnat.

Parhaat ihonhoitotuotteet

Ihonhoito alkaa puhdistuksesta. Parhaat kasvojen puhdistustuotteet irrottavat meikin ja lian, mutta eivät saa ihoa kiristämään. Laiskan ihonhoitajan tuote kasvoille on seerumi, sillä se sisältää paljon tehoaineita. Parhaat seerumit kirkastavat ja kosteuttavat ihoa. Jos silmien alla on turvotusta eli niin sanotut silmäpussit, hoida niitä virkistävillä ja turvotusta poistavilla tuotteilla. Parhailla kasvojen kuorinta-aineilla saat tasaisen ja kirkkaan ihon. Kuivaa ihoa hoitaa parhaiten hyvillä kuivan ihon voitella.

Vinkit ihonhoitoon

Asiantuntijan neuvoilla hoidat mustapäät ja finnit oikein. Jos stressi näkyy iholla, hoida sitä oikeilla tuotteilla. Atooppisen ihon hoidossa säännöllinen ihonhoito on avainasemassa. Myös aikuisiän akne ja ruusufinni vaativat tarkkaa hoitoa.

Couperosaa on useimmiten poskipäillä, nenässä tai nenänpielissä. Couperosasta kärsivä iho tarvitsee hellää hoivaa ja hoitotuotteita. Maksaläiskä on usein otsalla, ylähuulen päällä tai molemmilla poskilla. Joskus maksaläiskä johtuu hormonimuutoksista tai –hoidoista. Jos otat liikaa aurinkoa, seurauksena voi olla maksaläiskä. Maksaläiskiin auttavat hoitolahoidot ja oikeanlainen kotihoito.

Parhaat kasvohoidot

Kosmetologilla kasvohoidoissa säännöllisesti käyminen on paitsi itsensä hemmottelua myös keino saada iho voimaan paremmin. Trendikkäitä kasvohoitoja ovat muun muassa gua sha ja hiilipuhdistus. Ihanan hemmottelukasvohoidon voi tehdä myös kotona. Valitse oikeat tuotteet kotona tehtävään kasvohoitoon ja katso ohjeet kotikasvohoitoon. Asiantuntija kertoo myös, millaisia kylmähoitoja kannattaa kokeilla.

Tilaa uutiskirje tästä
Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.