Ihana juuri näin -podcast auttaa sinua hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet – kuuntele 6 koskettavaa tarinaa
podcast
Ihana juuri näin -podcast auttaa sinua hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet – kuuntele 6 koskettavaa tarinaa
Millariikka Rytkönen, Nina Mikkonen, Susani Mahadura, Maria Kuusiluoma, Clarissa Jäärni ja Fatim Diarra kertovat Ihana juuri näin -podcastissa tarinansa ja sen, miten he ovat oppineet tuntemaan itsensä ihanaksi, vaikka masennus, uupumus, minäviha tai muut yrittäisivät muuta kertoa.
Teksti

Kuvat

29.3.2023
 |
Kauneus ja Terveys

Jos olisit... Kukapa ei olisi kuullut lausetta, joka alkaa näillä kahdella sanalla. Jossittelulla kerrotaan, että voisit kelvata, jos olisit erilainen; kevyempi, painavampi, iloisempi, mukavampi, ahkerampi, tottelevaisempi, erilaisempi, niin kuin muut...

Jokainen on ihana ja ainutlaatuinen juuri näin, ilman jossittelua. Tässä podcastissa puhutaan siitä. Keskustelua vetää Kauneus ja Terveys -lehden toimituspäällikkö Sari Hannikainen.

Susani Mahadura, Maria Kuusiluoma, Nina Mikkonen, Fatim Diarra, Clarissa Jäärni ja Millariikka Rytkönen kertovat, miten he ovat oppineet hyväksymään itsensä vaikeista kokemuksista, vaatimuksista ja ikävistä sanoista huolimatta.

Löydät kaikki podcastin jaksot Simplecast-palvelusta, Spotifystä ja Apple Podcastsista.

Älä jää yksin, apua on saatavilla

Nina Mikkonen kertoo jaksossa itsetuhoisista ajatuksista ja isänsä itsemurhasta. Jos tarvitset keskusteluapua, Mieli ry:n kriisipuhelin tarjoaa apua ympäri vuorokauden numerossa 09 2525 0111.

Surunauha ry:n vertaistukipuhelin 045 130 8603 tarjoaa apua ihmisille, jotka ovat menettäneet läheisensä itsemurhan takia. Lähetä numeroon tekstiviesti ”Tukipuhelu” ja sinulle soitetaan noin viikon kuluessa.

Kommentoi +