Rakkaudella me -podcast ratkoo sinunkin parisuhdepulmiasi – kuuntele ja nauti seurauksista
Podcast
Rakkaudella me -podcast ratkoo sinunkin parisuhdepulmiasi – kuuntele ja nauti seurauksista
Mitä ihastuminen toiseen tekee suhteelle? Entä saako kumppanille puhua rumasti? Uudessa Rakkaudella me -podcastsarjassa parisuhdeasiantuntijat Marianna Stolbow ja Antti Ervasti kertovat, miten tuttuja ja kiperiä suhdeongelmia voi selvittää rakkaudella.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 1.6.2023
Eeva

Kuusi kirjettä ja kuusi tuttua, kiperää parisuhdepulmaa. Tästä käynnistyy uusi eeva.fin parisuhdepodcast Rakkaudella me.

Mitä jos ihastun toiseen? Miksi en enää halua seksiä oman kumppanin kanssa? Mitä tehdä, kun suhteessa ei ole tarpeeksi yhteistä aikaa? Entä jos toiselle työ on tärkeämpi kuin parisuhde? Onko lapsettomuus suhteen loppu?

Podcastsarjan jaksoissa psykoterapeutti Antti Ervasti ja parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow vastaavat yleisöltä tulleisiin kirjeisiin ja kertovat, miten tärkeistä suhteista voi ja kannattaa pitää huolta. Keskustelua vetää Kauneus ja Terveys -lehden toimituspäällikkö Elisa Helavuori.

Kuuntele kaikki jaksot Simplecast-palvelusta, Spotifystä tai Apple Podcasts -palvelusta.

Keitä he ovat?

Antti Ervasti, 47, on pari- ja perhepsykoterapeutti, jolta on ilmestynyt kansainvälinen CupofTherapy -tuoteperhe ja -kirjat Tilkkanen terapiaa, Yksi näistä hetkistä ja Tunti tunnilta tuntien yhdessä puolisonsa Matti Pikkujämsän kanssa.

Marianna Stolbow, 57, on parisuhdekouluttaja, kirjailija ja kolumnisti, joka tuli tutuksi Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta. Häneltä on ilmestynyt kolme tietokirjaa Erosta eteenpäin, Vanhempieni kaltainen sekä Rakastamisen taito sekä romaani Surua se tyttö kantaa.

Elisa Helavuori, 43, on Kauneus ja Terveys -lehden toimituspäällikkö, joka työskentelee tällä hetkellä eeva.fin digitaalisten sisältöjen kehittäjänä.

Kommentoi +