Kauneus ja Terveys -lehden podcast Muutos on osa sinua auttaa sinua voimaan paremmin – kuuntele jaksot täältä
Hyvinvointi
Kauneus ja Terveys -lehden podcast Muutos on osa sinua auttaa sinua voimaan paremmin – kuuntele jaksot täältä
Kauneus ja Terveys -lehden uusi podcast Muutos on osa sinua on tehty sinulle, joka kaipaat muutosta elämääsi. Tuottajat Tasja Salin ja Milka Sauvala sekä toimittaja Laura Savolainen ratkovat tuttuja ongelmia vierailevien asiantuntijoiden kanssa. Kuuntele ja voi paremmin!
Teksti

Kuvat

29.7.2020
 |
Kauneus ja Terveys

Kuuntele Spotifyssa

Sisältöä ei voida näyttää
Valitsemasi suostumukset estävät tämän sisällön näyttämisen. Muokkaa asetuksia evästeasetuksissa.

Kuuntele Apple Podcastissa

1. Haluan liikkua enemmän

Liikunnasta tulee hyvä olo – mutta entäs jos ei tulekaan? Mitä jos treenille ei vaan ole aikaa? Personal trainer ja psykologian opettaja Anna Saivosalmi ja toimittaja Milka Sauvala selvittävät, miten pääset liikkeelle.

2. Haluan eroon vanhoista traumoista

Kiusattiinko sinua koulussa? Jäitkö lapsena ilman syliä tai pettikö eksä? Reagoitko joskus voimakkaasti pikkujuttuihin? Menneisyyden ikävät kokemukset voivat haitata ihmissuhteita ja jopa urakehitystä. Mistä vanhan trauman tunnistaa ja miten siitä pääsee yli? Toimittaja Laura Savolainen ratkoo kysymyksiä psykologi Ilona Rauhalan kanssa.

3. Haluan stressata vähemmän

Stressaako? Mistä merkeistä huomaa, että stressi on jäämässä päälle? Mitä silloin kannattaa tehdä? Näitä ja muita stressinaiheita purkavat Stressitohtori-blogia pitävä kasvatustieteilijä Sanna Leino ja toimittaja Tasja Salin.

4. Haluan enemmän rakkautta

Etsitkö sitä oikeaa, tympiikö parisuhde? Elätkö kroonisessa rakkausvajeessa? Erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen kertoo, miten elämään voi saada enemmän rakkautta. Valmistaudu sekoittamaan pakkaa! Toimittajana Laura Savolainen.

5. Haluan nukkua läpi yön

Kello on viisi aamuyöllä, ja tuijotat makuuhuoneen kattoa. Mitä elimistössä tapahtuu, kun valvoo yöllä? Mitä hyötyä voi olla siitä, että hyväksyy uniongelmansa? Uniterapeutti Susan Pihl ja toimittaja Milka Sauvala selvittävät, mikä todella auttaa univaikeuksiin.

6. Haluan rakastaa kehoani

Mitä kaikkea voisimmekaan olla, jos suhde omaan kehoon kukoistaisi? Kehonkuvan ongelmiin erikoistunut psykologi Katarina Meskanen pohtii toimittaja Laura Savolaisen kanssa, miten oppia rakastamaan omaa kehoa.

7. Haluan saada aikaan enemmän

Miten saisi ajan riittämään kaikkiin tärkeisiin asioihin? Kuinka oppisi asettamaan oikeanlaiset tavoitteet? Psykoterapeutti Satu Pihlaja ratkoo aikaansaamisen pulmia toimittaja Tasja Salinin kanssa.

8. Haluan lakata häpeämästä

Nykyään tunnetaan monenlaista häpeää: on kotihäpeää, lentohäpeää ja kehohäpeää. Miten turhasta häpeämisestä voisi päästä eroon? Entä voiko häpeästä olla myös hyötyä? Häpeän syitä ja seurauksia avaamassa sosiaalipsykologi Emilia Kujala ja toimittaja Tasja Salin.

Kommentoi +