Oma viihdekirjasto sujuvoittaa lapsiperheen arkea
Mainos: Elisa
Oma viihdekirjasto sujuvoittaa lapsiperheen arkea
Lapsiperhearjessa riittää usein vauhtia ja vaihtuvia tilanteita. Kiireen keskellä on välillä mukavaa pysähtyä viettämään aikaa yhdessä esimerkiksi koko perheen elokuvaa katsoen tai antaa lasten uppoutua suosikkipiirrettyjensä pariin. Samalla voi valmistella perheelle lounaan – tai hengähtää hetkeksi itsekin hyvällä omalla tunnolla.
Julkaistu 15.3.2023

Ruuhkavuosien keskellä arki pyörii usein minuuttiaikataululla aamusta iltaan, eikä pienten lasten kanssa saa välttämättä edes rauhaa ruoanlaitolle. Silloin on kätevää, kun voi ohjata lapset hetkeksi vaikkapa ruudun ääreen heidän lempiohjelmiensa pariin.

Yksi näitä tilanteita helpottava palvelu on Elisa Viihde Premium, jonka avulla voi helposti tallentaa lempiohjelmat sopivampia katseluhetkiä varten. Eri suoratoistopalveluiden viihdetarjonnan saa sen avulla myös kätevästi saman palvelun alle. Lapsiperheen arkeen tulee sujuvuutta hektisiä tilanteita keventämään.

Joskus oma suosikkiohjelma tulee juuri silloin, kun on lapsen jalkapallotreenit tai jo iltatoimien aika. Elisa Viihteen kautta voi tallentaa yksittäisten ohjelmien lisäksi myös vaikka koko suosikkisarjan kaikki jaksot yhdellä klikkauksella. Palvelu myös tallentaa koko ohjelman, vaikka tallennuksen muistaisi laittaa päälle aivan ohjelman viime minuuteilla. Elisa Viihde Premiumin avulla voi siis helposti valita itse sopivimmat katseluhetket, kun on mahdollista ottaa omaa aikaa.

Kaikki suosikit samassa näkymässä

Palvelu kokoaa yhteen paikkaan kaikki suosikit ja myös lisämaksulliset suoratoistopalvelut, kuten Elisa Viihde Viaplayn, Netflixin tai HBO Nordic/Maxin. Hektisessä arjessa kallisarvoinen oma aika tuhraantuu helposti eri suoratoistopalveluissa mieluisan katsottavan etsimiseen, mutta yhteen paikkaan koottuna ja tv-palvelun kätevillä hakutoiminnoilla sopivat ohjelmat eri lähteistä löytyvät nopeasti yhden palvelun alta. Enää ei siis ilta kulu ohjelmien etsimiseen, vaan vapaa-ajan voi oikeasti käyttää hyvistä sisällöistä nauttimiseen.

Omia leffailtoja pääsee pitämään helposti ja nopeasti myös hyödyntämällä palvelusta löytyvää vuokraamoa. Palvelun valikoimassa on kattava valikoima sekä kotimaisia elokuvia että kansainvälisiä uutuusleffoja. Vuokraamossa on jaoteltu elokuvat käytännönläheisesti erilaisiin kategorioihin, jolloin parilla klikkauksella pääsee selaamaan katsottavaa esimerkiksi koko perheen elokuvien tai vaikka uusimpien Oscar-voittajien valikoimasta.

Koko perheen yhteisiin leffailtoihin löytyy helposti mielekästä katsottavaa esimerkiksi Elisa Viihteen vuokraamosta.

Mobiilisovellus tuo viihdekirjaston mukaan kaikkialle

Elisa Viihteen sovellus kannattaa ladata perheen kaikkiin mobiililaitteisiin. Sovellus mahdollistaa palvelun hyödyntämisen myös kodin ulkopuolella esimerkiksi arjen matkoilla, lomilla ja mummolassa vieraillessa. Pidemmätkin automatkat sujuvat vähemmällä stressillä sekä kuskin että lapsen kannalta, kun sopivaa ohjelmatarjontaa on helposti katsottavissa mobiililaitteilta. Sovelluksen kautta hoituu kätevästi myös ohjelmien tallentaminen – vaikkapa kaupan kassajonossa.

Elisa Viihteen boksi on helppo pakata mukaan esimerkiksi mökkireissulle, jolloin määränpäässä voi katsoa kaikkia kanavia ja tallenteita myös ilman antennia. Palvelun käyttöön tarvitsee vain laajakaistan ja datayhteyden voi jakaa boksille myös omasta kännykästä.

Kolme tapaa hankkia Elisa Viihde Premium omaan käyttöön:

  1. Tilaa helposti nettisivujen kautta.
  2. Asioi Elisan myymälässä tai palvelupuodissa.
  3. Soita Elisan maksuttomaan numeroon 0800 464646.

Kommentoi +