Kesän hauskin tyyli on #barbiecore! Katso 6 vinkkiä, joilla voit herättää sisäisen Barbiesi
Muoti
Kesän hauskin tyyli on #barbiecore! Katso 6 vinkkiä, joilla voit herättää sisäisen Barbiesi
Barbie The Movie -elokuva tuo pinkin värin ja leikkisän asenteen niin asuihin kuin meikkeihin. Näillä ideoilla #barbiecore pääsee valloilleen vaatekaapissasi ja meikkipussissasi.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 12.7.2023
Eeva

Heinäkuussa julkaistava Barbie The Movie -elokuva herättää klassikkonuken ensi kertaa eloon. Barbiena nähdään Margot Robbie, Keninä Ryan Gosling. Luvassa on pinkkiäkin pinkimpää fantasiamaailmaa ja elämää, jossa kaikki on aina täydellistä.

Pinkki maali on jo maailmalta osin loppunut, mutta vaatekaappin ja meikkipussiin väriä riittää. Näillä vinkeillä saat lisää barbiemaisuutta päiviisi.

1. Upeat Barbie-huulet

Rouge Pur Couture Satin - huulipuna, sävy Tropical Pink, 41 e, YSL.

Barbie The Movie -elokuvan meikeissä riittää pinkkejä ja punertavia huulipunia.

Pinkki huulipuna onkin yksi helpoimmista tavoista kokeilla #barbiecore-tyyliä. Lisää ihanan pinkki huulipuna arki- tai juhlameikkiisi. Pinkki sävy sopii hyvin monenlaisiin asuihin, mutta jos haluat olla oman elämäsi Barbie, yhdistä se pinkkeihin vaatteisiin. Barbie-överit!

2. Säväyttävät silmät

Barbie Jumbo Eye Pencil Kit -rajauskynät, 10,95 e, NYX.

Oletko valmis näyttäviin ja varmasti huomiota herättäviin rajauksiin? Rajauskynissä on Barbie-teemaan sopivat sävyt. Onko sinun valintasi klassinen Barbien pinkki vai ihanan viileä, Ken-nukesta inspiroitunut sininen?

Nyx Professional Makeupin ja Warner Bros Picturesin yhteistyössä lanseeratussa Barbie The Movie Limited Edition -meikkikokoelmassa on myös muita elokuvasta inspiroituneita tuotteita. Leikkisiä ja ihan Barbien näköisiä tuotteita.

3. Näyttävät Barbie-kynnet

Welcome To Barbie Land -kynsilakka ja Feel The Magic -kynsilakka, 15,60 e/kpl, OPI.

Barbiecoreen sopivat kynnet syntyvät näyttävällä ja raikkaalla kynsilakalla. Kirkasta vaaleaa vai tummempaa sävyä? Tai ehkä kaipaat sormenpäihin hieman kimallusta. Valinnanvaraa on! Klassisena ja elokuvan kanssa yhteensopivimpana vaihtoehtona voit myös valita beigen sävyisen pinkin tai ranskalaisen manikyyrin.

Opi-merkin uudessa Barbie The Movie Limited Edition -kokoelmassa on 9 kaunista teemaan istuvaa kynsilakkaa. Niistä jopa 5 on pinkkejä!

4. Barbie-mekko

Mekko 258 e, LoveShackFancy.

Tämä mekkohan on melkein kuin Barbie-elokuvan ennakkokuvissa! Niissä Margot Robbien yllä on 1950- ja 60-luvusta inspiroitunut asukokonaisuus, muhkeahelmainen Gingham-ruutumekko.

Hurmaava ruutukuosinen mekko sopii myös heille, jotka ehkä vähän vierastavat kokopinkkiä asua.

Margot Robbie herättää Barbie-nuken eloon uudessa Barbie The Movie -elokuvassa.

5. Täydellisen pinkki barbiecore-asu

Korsettitoppi 29,95 e, Nakd. Housut, joissa halkiot 39,95 e, Nakd.
Liivi 78 e, Asos.

Bileisiin menossa, eikä mitään päällepantavaa? Barbiecoren biletyyli säväyttää! Pukeudutko täysin kiiltävään ja säkenöivään pinkkiin vai tuntuuko pelkkä pinkki liivi paremmin sinulle sopivalta? Liivi sopii hyvin yhteen vaikkapa valkoisen tai mustan alaosan kanssa.

Psst! Elokuvasta voi bongata myös upeita cowboyhenkisiä, pinkkejä asuja!

6. Barbie-korkokengät

Satiinipintaiset korkokengät 44 e, London Rebel.

Vielä katse jalkoihin! Jos olet hankkimassa kenkiä, miten olisi upeat Barbie-kengät? Ne ovat yksi barbiecoren tunnusmerkeistä! Korkeat korot ja malli, joka näyttää ihan Barbie-nuken kengiltä, eivät jää huomaamatta.

Kommentoi +