Meikki
Nyt äkkiä jotain sutinaa.
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

Uusimmat

Etsitkö ideoita arkimeikkiin tai juhlameikkiin? Millainen on paras ripsiväri tai paras meikkivoide? Käytätkö mieluummin luonnonkosmetiikkaa? Kaipaatko oppia erilaisiin meikkausnikseihin?

Opi meikkaustekniikat

Helppo silmämeikki syntyy, kun teet koko meikin rajauskynällä. Katso myös viisi niksiä meikkivoiteen levitykseen. Jos kaipaat ideoita meikkaustekniikoihin ja meikkitrendeihin, ota seurantaan Instagramin kauneusgurut. Kiireisinä aamuina auttavat 39 ideaa nopeaan meikkiin. Upea juhlameikki kestää koko illan. Väsynyt ilme muuttuu pirteäksi, kukn meikkaat tummat silmänaluset piiloon ja kirkastat ihon.

Parhaat meikit

Meikkivoiteella halutaan esimerkiksi tasoittaa ihon sävyä tai peittää punoituksia. Meikkivoide voi olla hyvin peittävä, heleyttävä tai jopa seerumimainen. Jokaiselle ihotyypille ja eri-ikäisille ihoille löytyy oma meikkivoide. Opas auttaa sinua löytämään sopivan meikkivoiteen. Meikkivoidetestissä löytyi viisi hyvää ja yksi täydellinen meikkivoide.

Uudet ideat meikkiin

Luonnonkosmetiikka on erityisesti viime vuosina saavuttanut suosiota. Valitsimme luonnonkosmetiikan parhaat. Myös marketista löydät edullisia meikkejä. Markettikosmetiikan huiput ovat edullisia ja hyviä.

Meikki voidaan myös tatuoida ihoon. Microblading-tekniikkaa käytetään kulmakarvoihin ja kestopigmentointia muun muassa huuliin. Ammattilaiset kertovat vinkit microbladingiin ja kestopigmentointiin.

Tilaa uutiskirje tästä
Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo