Kulmakarvat
En anna karvaakaan periksi.
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

Uusimmat

Kulmakarvat ovat tärkeä osa kasvojen ilmettä ja kokonaisvaikutelmaa. Ne voivat korostaa silmiä, muokata kasvojen muotoa ja välittää tunteita. Oikein muotoillut kulmakarvat voivat antaa kasvoille raikkaan ja elegantin ilmeen.

Kulmakarvojen muotoilussa moni arvostaa luonnollisen näköisiä ja kasvojen muotoon sopivia kulmakarvoja. On tärkeää arvioida oma kasvonmuoto sekä kulmakarvojen luontainen kasvusuunta ja -tiheys.

Kulmakarvat voivat korostaa kasvojen piirteitä

Esimerkiksi pyöreille kasvoille voi sopia korkeammat ja kaarevammat kulmat, kun taas kulmikkaampiin kasvoihin voi sopia pehmeämpi kaari. Kulmakarvojen aloituspiste tulisi olla suunnilleen sisäkulman kohdalla ja loppupiste ulottua silmän ulkonurkkaan.

Kulmakarvojen meikkaaminen voi auttaa täydentämään niiden ulkonäköä ja korostamaan niitä entisestään. Tähän voi käyttää kulmakynää, -puuteria tai -geeliä. Kulmakarvat ojennukseen

Vaaleat kulmakarvat voi tummentaa hieman, kun taas tummat karvat voivat kaivata siistimistä ja muotoilua. Tärkeää on käyttää luonnollisia sävyjä ja välttää liian voimakkaita tai liian teräviä piirteitä. Kulmakarvojen värjääminen kotona

Jos olet nyppinyt kulmasi olemattomiksi, voit yrittää elvyttää ne hoitokuurilla. Kulmakarvojen kasvua tehostavia hoitotuotteita saa kosmetiikkamyymälöistä ja tavarataloista. Käytä ainetta säännöllisesti, jotta saat tuloksia.

Kun kotikonstit eivät riitä

Jos kulmakarvasi eivät kasva hoidoista huolimatta tai meikkaaminen on vaikeaa, harkitse kestopigmentointia. Valitse pigmentoija tarkasti. Kulmien laminoinnilla ja microbladingillä voidaan saavuttaa pitkäaikaisempia ja intensiivisempiä tuloksia. On tärkeää valita ammattilainen, joka ymmärtää kasvonmuotojen ja värien merkityksen, jotta lopputulos on harmoninen ja luonnollinen.

Tilaa uutiskirje tästä
Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo