Etsitkö juuri sinulle sopivaa kulmatuotetta? Kurkkaa apua tästä KT:n kulmaväritestistä
Kauneus
Etsitkö juuri sinulle sopivaa kulmatuotetta? Kurkkaa apua tästä KT:n kulmaväritestistä
Kauneustoimittaja Riikka Väänänen testasi 15 erilaista kulmaväriä ja valitsi parhaat eri tarpeisiin. Lue, millä kulmatuotteella taltutat kurittomat karvat ja millä saat tarkimman jäljen.
Teksti

Kuvat
,

8.10.2021
 |
Kauneus ja Terveys

Parhaiten pysyvä kulmaväri

Jos pidät tussirajauksista, pidät luultavasti tästä vettähylkivästä ­kulmatussista. Siinä on kostea koostumus ja paljon pigmenttiä. Sen käyttö vaatii vähän harjoitusta ja kulmaharjan värin tasoitukseen. Mutta kun väri nappaa ihoon kiinni, se myös pysyy.

Isadora Active All Day Wear Brow Gel 16,90 e. Kolme sävyä.

Paras pito kurittomille kulmakarvoille

Värillinen pomada on täydellinen kurittomille kulmille. Se toimii kuin vaha tai geeli, mutta etuna on napakka pito ja luonnollisen pehmeä lopputulos. Pomadalla miehetkin itseään sukivat, joten miksei se kävisi kulmiinkin! Ainoa miinus tulee siitä, että sivellin pitää ostaa erikseen.

BeautyAct Scuplt & Hold Brow Pomade. 14,90 e. Yksi sävy.

Paras tuuheuttava kulmaväri

Tämä kulmageeli tuuheuttaa kulmakarvoja sekä välittömästi että pitkällä aikavälillä. Helposti levittyvässä ja luonnolliselta näyttävässä geelissä on karvojen kasvua tukevia peptidejä ja puna-apilaa. Lisäksi siinä on mukavan napakka harja.

Bareminerals Strength & Length Serum Infused Eyebrow Gel. 27 e.

Paras tarkkuus

Jos kulmakarvasi ovat harvat, kynä on vahoja, geelejä ja pomadaa parempi vaihtoehto. Terävällä kynällä voit piirtää karvojen väliin luonnollisen näköisiä lisäkarvoja ja harja pehmentää jäljen. Kynästä on yksi sävy, joka pysyy hyvin ja sopii kaikille.

It Cosmetics Brow Power Micro 26 e.

Paras edullinen kulmaväri

Pehmeät ja luonnollisen näköiset kulmat ovat yhä muotia. Värillisellä geelillä voit harjata kulmat ojennukseen ja saada vaaleille karvoille kaivattua väriä. Kulmageelin pito ei ole ehkä parasta A-luokkaa, mutta nyky­trendin mukaan sen ei tarvitsekaan olla.

Wet’n’Wild Brow-Sessive Brow Shaping Gel 7,90 e. Kaksi sävyä.

Kommentoi +