Kulmakarvojen laminointi, kenelle se sopii?
Kauneus
Kulmakarvojen laminointi, kenelle se sopii?
Haluatko tuuheammat kulmakarvat ja helpotusta meikkaamiseen? Tutustu kulmien laminointiin!
Teksti

Kuvat

Julkaistu 24.10.2019
Kauneus ja Terveys

Viimeisin kulmakarvatrendi on kulmien laminointi, jolla tavoitellaan mahdollisimman tuuheita kulmakarvoja. Alun perin venäläisessä hoidossa kulmakarvat muotoillaan kestotaivutusaineella. Menetelmä on kivuton, ja lopputulos huoliteltu ja pitkäkestoinen.

Kulmakarvojen laminointi sopii sinulle, jos

  • kulmakarvasi ovat hennot tai kurittomat
  • toivot tuuheampia ja huoliteltuja kulmia
  • haluat käyttää vähemmän aikaa meikkaamiseen

Kulmakarvojen laminoinnin avulla myös ennestään ohuet ja harvat kulmat saadaan näyttämään paljon tuuheammilta. Lopputulos pysyy kauniina viikkoja, joten hoito on hyvä valinta, mikäli aamusi ovat jo valmiiksi kiireisiä.

Miten laminointi tehdään?

Kulmakarvojen laminointi alkaa kulmakarvojen ja niitä ympäröivän ihon puhdistuksella. Hoidon aikana kulmakarvat harjataan kauniiseen muotoon ja niiden päälle levitetään kestotaivutusainetta, joka suoristaa karvat. Tämä saa kulmat näyttämään paksuilta ja tuuheilta. Lopuksi kulmakarvat värjätään halutun sävyisiksi ja tarvittaessa muotoillaan joko pinseteillä tai vahalla.

Kulmakarvojen laminointi maksaa keskimäärin 50 euroa. Lopputulos pysyy kauniina 3–6 viikkoa, mutta karvojen kasvuvauhdista riippuen hoidon vaikutus voi kestää jopa kaksi kuukautta.

Tarvitseeko laminoituja kulmia meikata?

Kulmakarvojen laminoinnissa kulmat kestovärjätään, mutta väri ei tartu ihoon. Siksi voimakkaaseen kulmameikkiin tottunut saattaa kaivata lisäväriä. Jos meikkaustyyli on luonnollinen, laminoidut kulmat eivät juuri meikkiä kaipaa. Kokeile aluksi sipaista kulmiin väritöntä tai värillistä kulmageeliä, joka antaa luonnollisen lopputuloksen.

Heti laminoinnin jälkeen kulmiin ei kannata levittää mitään 24 tuntiin. Sen jälkeen kulmakarvat voi halutessaan meikata tavalliseen tapaan.

Sopiiko kulmakarvojen laminointi kaikille?

Käsittely on turvallinen ja hyvin siedetty hoito. Sitä ei kuitenkaan suositella

  • vaurioituneelle iholle
  • tuoreille arville
  • silmäsairauksista kärsiville

Mikäli olet joskus herkistynyt ripsien tai hiusten permanenttiaineelle tai hiusvärille, keskustele kosmetologisi kanssa ennen laminointiajan varaamista. Huomaa, ettei laminoinnilla pystytä paikkaamaan suuria aukkoja kulmakarvoissa.

Kommentoi +