Näin vahvistat kulmakarvat meikillä
Kauneus
Näin vahvistat kulmakarvat meikillä
Haluaisitko vahvemmat kulmakarvat, mutta et halua värjätä niitä? Huijaa meikillä tyylitellyt kulmakarvat.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 9.9.2015
Kauneus ja Terveys

Kulmien värittämiseen tarvitset kynän tai puuterivärin ja riittävän napakan, litteän viistopäisen kulmasiveltimen. Viimeistelyn hoitaa kulmakarvoille tarkoitettu pyöröharja.

1. Sävy

Kun valitset sävyä, muista, että tummien­ kulmakarvojen seassa väri näyttää astetta tummemmalta kuin kynässä tai rasiassa.

2. Kynä

Käytä kynää, kun tarvitset lisäkarvoja ja muokattavaa on paljon. Terävällä kynällä voi piirtää karvoja ihoon. Älä väritä tasavärisiä palkkeja. Tee pieniä, hentoja vetoja karvojen kasvusuuntaan, niiden sekaan ja viereen.

3. Muoto

Jos viilaat kulmakarvojen muotoa vain hiukan, korostat väriä ja täytät pieniä aukkoja, pehmeimmän lopputuloksen antaa puuterimainen tai geelimäinen kulma- tai luomiväri. Levitä väri viistopäisellä siveltimellä. Silläkin voi piirtää karvoja ihoon, mutta lopputulos on kynäjälkeä utuisempi.

4. Väri

Valitse aina täysin matta koostumus, käytitpä kynää tai puuteriväriä. Jos havittelet luonnollista jälkeä, käytä kahta samansävyistä väriä. Luonnolliset kulmakarvat eivät ole yksiväriset.

5. Harjaaminen

Aloita meikkaaminen harjaamalla kulmat alaspäin pyöröharjalla. Vahvista kulmien ylälinja värillä ihoon. Harjaa sitten karvat takaisin paikoilleen.

6. Muoto

Täytä aukot ja jatka kulmia hillitysti kaikkiin suuntiin, joihin tarvitset lisää tuuheutta tai pituutta. Älä liioittele, ettei lopputulos näytä naurettavalta. Kulmien muotoa kannattaa muuttaa meikillä vain muutama millimetri.

7. Pehmennä

Kun olet meikannut kulmat, pehmennä­ lopputulos harjaamalla ne kertaalleen läpi karvojen kasvusuuntaan.

8. Kulmageeli

Ota avuksi kulmageeli, jos osa kulmakarvoistasi sojottaa itsepäisesti väärään suuntaan. Väritön ja värillinen ovat yhtä hyviä. Myös hiuslakka on hyvä kiinnittäjä. Suihkuta sitä kulmaharjaan ja harjaa kulmat ojennukseen, ennen kuin lakka kuivuu kiinni harjaan.

Kommentoi +