Väsynyt ilme pirteäksi meikillä – viisi helppoa vinkkiä
Kauneus
Väsynyt ilme pirteäksi meikillä – viisi helppoa vinkkiä
Jos yöunet jäivät vähiin ja se näkyy kasvoiltasi, kokeile näitä helppoja vinkkejä. Nopeat ja helpot meikkikikat virkistävät väsynyttä ilmettä.
Teksti

Kuvat
,

12.2.2020
 |
Kauneus ja Terveys

Tummat silmänaluset, punoittavat ja turvonneet silmät tai samea iho? Mikään ei korvaa kunnon yöunia, mutta tuttuja väsymyksen merkkejä voi silti huijata piiloon meikillä.

1. Häivytä väsymys peiteväreillä

Huijaa väsymyksen merkit piiloon värillisellä peitevoiteella tai useammalla. Vihreä neutralisoi punoitusta, persikka häivyttää tummia silmänalusia ja violetti taittaa pois ihon keltaisuutta. Violetti myös kirkastaa etenkin vaalean ihon sävyä, poistaa sameutta ja saa sen näyttämään raikkaan hehkuvalta. Mitä vanhempi iho, sitä voidemaisempi tuote kannattaa valita. Muista häivyttää värit hyvin ja levitä sitten päälle värivoide.

1. Kaunis rasia ja iso värivalikoima! Stila Correct & Perfect All-In-one Palette 38,95 e, Lookfantastic.fi. 2. Rasian kansi kertoo, mihin tarkoitukseen mitäkin väriä käytetään. IsaDora Color Concealer 30 Anti-Redness 22,50 e. 3. Voidemaiset peitevärit käyvät myös kuivaihoisille. NYX Professional Makeup Color Correcting Concealer Palette 13,90 e.

2. Harjaa kulmakarvat ylöspäin

Terhakat kulmakarvat kohottavat ilmettä ja saavat myös silmät näyttämään virkeämmiltä. Meikkaa kulmat tavalliseen tapaan ja harjaa ne pystyyn kulmageelillä, joka varmistaa kulmakarvojen pysymisen paikoillaan koko päivän. Nopein tapa meikata ilmettä virkistävät kulmat on käyttää värillistä kulmageeliä.

1. Väritöntä kulmakarvageeliä voi käyttää sellaisenaan tai kulmakynän päällä. Ardell Brow Sculpting Gel 8 e, Kicks. 2. Vedenkestävä, värillinen kulmageeli pitää kulmat ojennuksessa. Levitä siveltimellä tai harjaa kulmiin. MAC Fluidline Brow Gelcreme Dirty Blond 19 e. 3. Vegaanisen vaihtoehdon kierreharja saa kulmat näyttämään myös tuuheammilta. Lumene Nordic Chic Eyebrow Shaping Wax 2 Grey Brown 9,90 e.

3. Punaa huulet

Kirkkaanpunainen huulipuna varastaa huomion väsyneiltä silmiltä ja luo huolitellun ilmeen. Jos huulet ovat kuivat, kuori ne ensin sokerin ja hunajan sekoituksella tai harjaa huulet kuivalla hammasharjalla, voitele iho ja anna vaikuttaa hetki ennen meikkaamista. Rajaa ja pohjusta huulet punansävyisellä huultenrajauskynällä, ettei väri leviä. Muista, että punainen huulipuna näyttää parhaalta tasaisen ihon parina. Huolittele siis iho meikkivoiteella tai sävyttävällä päivävoiteella.

1. Kevyt mutta peittävä huulipuna ei tunnu huulilla juuri miltään. Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 227 Sleeping Dragon 32 e. 2. Värikylläinen mattapuna pysyy huulilla pitkään. MAC Lipstick Retro Matte Ruby Woo 20,50 e. 3. Pehmeä mattapuna ei kuivata huulia. Lancôme L'Absolu Rouge Matte 047 Rouge Rayonnant 38 e.

4. Piirrä beiget sisärajaukset

Jos silmät punoittavat, rajaa silmän sisäluomet beigellä silmänrajauskynällä. Sillä voi myös lisätä valoa silmän sisänurkkaan. Vaalea väri paitsi häivyttää punoitusta myös saa silmät näyttämään hiukan suuremmilta. Se imartelee, jos ilme on väsynyt. Varmista, että käyttämäsi rajauskynä soveltuu sisärajauksiin ja on vedenkestävä, jotta se ei ärsytä silmiä ja pysyy paikoillaan.

1. Herkkäsilmäisillekin sopiva rajauskynä levittyy helposti. Dr. Hauschka Eye Definer 00 Nude 19,90 e. 2. Vahamainen koostumus tekee rajaamisesta helppoa ja vaivatonta. Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil 5 Nude 12,90 e. 3. Paksulla kynällä on helppo piirtää rajaukset sisäluomelle ja ripsirajaan. Kicks Beauty Chubby Waterline Eyeliner Nude 7,90 e.

5. Taivuta ripset

Yksinkertainen kikka avaa silmiä ja saa ne näyttämään suuremmilta. Taivuta ripset huolellisesti. Jos ripset ovat pitkät, voi olla hyvä tehdä taivutus useassa osassa, jotta ne kaartuvat tasaisesti. Harjaa sitten ripsiväri ja piirrä ripsien tyveen ohut rajaus tai yhdistä nudeen sisärajaukseen. Vedenkestävä ripsiväri saa taivutuksen kestämään parhaiten. Katse terästyy ja silmät näyttävät virkeämmiltä.

1. Lämpenevä ripsentaivutin on nopea ja tehokas mutta hellävarainen. Blinc Heated Lash Curler 29,95 e, Eleven.fi. 2. Kullanvärisen ripsientaivuttimen muoto sopii kaikenmallisille silmille. 12,90 e, Kicks Beauty. 3. Klassinen, napakasti kaartava ripsentaivutin on varma valinta. Tweezerman Classic Lash Curler 20,60 e.
Kommentoi +