Kiharat hiukset
Rullaati rullaati rullallallei.
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

Uusimmat

Kiharat hiukset ovat kaunis, monien haaveilema ominaisuus. Kiharat hiukset sopivat lähes kaikille kasvonmuodoille. Niillä voi tuoda pehmeyttä ja uutta ilmettä kasvoille.

Kiharat hiukset sopivat erityisen hyvin sydämenmuotoisille, pyöreille ja soikeille kasvoille. Tietysti myös muihin kasvonmuotoihin voi saada upean lopputuloksen kiharoilla. Kiharat eripituisille hiuksille

Mistä tietää, sopivatko kiharat hiukset itselle?

  • Konsultoi kampaajaa: Pyydä mielipidettä ammattilaiselta, sillä kampaajat osaavat arvioida, minkälaista hiusmallia kannattaa kokeilla.
  • Kokeile väliaikaisia kiharoita: ennen permanentin tekemistä kokeile ensin väliaikaisia kiharoita. Tee kiharat esimerkiksi suoristusraudalla tai lämpörullien avulla.

Kiharoille hiuksille on lukuisia hiusmalleja, jotka korostavat kiharoiden parhaita puolia. Kerrostetut leikkaukset auttavat hallitsemaan kiharan muotoa ja vähentävät pörröisyyttä. Ne lisäävät myös hiuksiin liikettä ja volyymia.

Kiharat puolipitkät hiukset näyttävät tyylikkäiltä auki pidettyinä tai kiharrettuina erilaisiin kampauksiin. Lyhyt polkka sopii myös kiharoille hiuksille, ja se voi näyttää erityisen tyylikkäältä, kun se saa luonnollisen kiharapinnan. Curly girl -menetelmä

Jos sinulla on luonnostaan pitkät hiukset, kiharat antavat niihin upeaa eloisuutta ja romanttisuutta.

Miten kiharia hiuksia kannattaa hoitaa?

  • Kosteuta. Kiharat hiukset ovat alttiita kuivumiselle, joten käytä kosteuttavaa shampoota, hoitoainetta ja hiusnaamioita.
  • Vältä liiallista pesua. Kiharille hiuksille riittää yleensä pesu 2-3 kertaa viikossa, jotta hiukset eivät kuivu liikaa.
  • Harvenna pesuväliä kuivashampoolla: Kuivashampoo raikastaa hiukset ja imee ylimääräistä rasvaisuutta hiuksista.
  • Ota käyttöön hiusöljy: lisää sitä latvoihin kosteuttamaan ja vähentämään pörröisyyttä.
  • Käytä kiharatuotteita. Valitse tuotteet, jotka on suunniteltu erityisesti kiharille hiuksille, kuten kiharavoiteet tai kiharakreemit.
  • Vältä voimakasta harjaamista. Harjaa hiukset varovasti ja käytä harvapiikkistä kampaa vähentääksesi hiusten katkeilua ja takkuuntumista.
  • Käytä silkkipäällysteisiä tyynyliinoja: ne auttavat vähentämään hiusten takkuuntumista ja katkeilua yön aikana.
Tilaa uutiskirje tästä
Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.