Kuiviin hiuksiin suihkutettava rakennesuihke on täydellinen tuote hennolle tukalle – tässä parhaat purkit eri tarpeisiin
Hiusten muotoilu
Kuiviin hiuksiin suihkutettava rakennesuihke on täydellinen tuote hennolle tukalle – tässä parhaat purkit eri tarpeisiin
Parhaat suihkeet tuovat tuuheutta ja raikastavat hiukset helposti ja heti. Löydä suihke juuri sinun tarpeisiisi.
Teksti

Kuvat
,

3.11.2023
 |
Eeva

Paras rakennesuihke hiusten pikapiristykseen

Promise Boost Spray 14,90 e.

Kuiviin hiuksiin suihkutettava volyymisuihke antaa juuri sopivasti ilmavuutta, pöyhistää latistuneen otsatukan ja lisää pitoa vaikkapa sporttiseen poninhäntään. Kotimainen uutuussarja riemastuttaa myös hauskoilla pulloillaan. Raikkaat tuoksut eivät häiritse herkempääkään nenää.

Paras rakennesuihke volyymia kaipaavalle

Cutrin Muoto Texturizing Volume Spray 18,90 e.

Yllättävänkin vahva, Suomessa suunniteltu ja valmistettu tuuheuttava rakennesuihke jaksaa kohottaa pidemmänkin tukan, kun suihkutat sitä pää alaspäin kuivien hiusten tyveen ja pituuksiin.

Suihke antaa kestävän ja näyttävän pidon ilman monille muotoilusuihkeille tyypillistä tahmeaa tunnetta. Plussaa tulee myös siitä, että se ei latista hennompiakaan hiuksia.

Paras rakennesuihke kiharoiden tekemiseen

Redken Beach Spray 32,10 e.

Jos suolasuihke tekee tukastasi turhankin rapsakan, suihkuta sen sijaan tätä puolivahvan pidon ja sopivasti tuuheutta antavaa rakennesuihketta. Se sopii erityisen hyvin liukkaiden hiusten taivuttamiseen – haluat sitten huolettomat laineet tai vähän tiukemmat kiharat.

Suihke saa hiukset näyttämään siltä kun olisit juuri viettänyt rennon päivän rannalla. Toisin kuin suolasuihkeet usein, tämä rakennesuihke ei kuitenkaan tee tukasta takkuista vaan jättää hiukset liikkuviksi.

Paras rakennesuihke tyven kohotukseen

Four Reasons Original Volume Texture Spray 13,90 e.

Hienojakoinen kotimainen volyymisuihke tuo selvästi lisää massaa hentoisiin hiuksiin. Suihkeella saa myös näppärästi raikastettua hiusten rasvaisen tyven niinä aamuina, kun torkkunäppäin vie voiton aamusuihkusta.

Vaikka suihke antaa kestävää ja näyttävää lisävolyymia, se ei tee hiuksista koppuraisia tai tahmeita vaan kauniin pehmeät ja luonnollisen liikkuvat.

Paras rakennesuihke, joka hoitaa kaiken

Kevin.Murphy Do.Over 27,90 e.

Tuuheuttavaa ja pitoa antavaa tapiokatärkkelystä sisältävä rakennesuihke yhdistää hiuskiinteen, kuivasampoon, hiuspuuterin ja rakennesuihkeen. Ainoan miinuksen se saa melko vahvasta tuoksusta.

Kun treenikassiin tai matkalle haluaa pakata vain yhden muotoilutuotteen, kannattaa valita tämä. Monipuolinen tuote tekee aika lailla kaiken, mitä etenkin hentotukkainen voi hiustuotteeltaan haluta.

Juttu on julkaistu Eeva-lehdessä 4/2023.

Kommentoi +