Lyhyet hiukset
Vaatii yllättävän vähän rohkeutta.
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

Uusimmat

Lyhyet hiukset ovat parhaimmillaan ajattoman tyylikkäät, helppohoitoiset ja yllättävän monipuoliset. Lyhyet hiukset sopivat useimmille kasvoille, mutta mistä tietää, sopivatko lyhyet hiukset itselle?

Lyhyet hiukset korostavat usein kasvonpiirteitä, joten jos sinulla on esimerkiksi kauniit silmät tai vahva leuka, lyhyt hiusmalli voi tuoda nämä piirteet hienosti esiin. Luononkiharat esiin leikkauksella

Toisaalta, jos sinulla on esimerkiksi pitkä ja kapea kasvojen muoto, lyhyet hiukset voivat auttaa tasapainottamaan kokonaisilmettä.

Paras tapa selvittää, sopivatko lyhyet hiukset itselle, on kysyä ammattilaisen mielipidettä. Kokenut kampaaja osaa arvioida kasvonpiirteitäsi, hiustesi rakennetta ja tyyliäsi sekä suositella sinulle sopivimpia hiusmalleja. Voit myös kokeilla erilaisia nettisovelluksia, jotka auttavat hahmottamaan, miltä erilaiset lyhyet hiusmallit näyttäisivät omalla kohdallasi.

Se, ovatko lyhyet hiukset itselle sopiva valinta, riippuu ennen kaikkea omista mieltymyksistä.

Suosittu hiusmalli lyhyille hiuksille on Pixie-leikkaus. Pixie on lyhyt ja kaunis hiusmalli, joka tuo kasvonpiirteet esille. Siinä hiukset ovat lyhyet niskasta ja sivuilta, mutta hiusten päälliosassa voi olla enemmän pituutta ja volyymia. Lyhyet sporttiset hiukset

Monelle sopii myös lyhyt polkkatukka eli bob. Polkka on ajaton ja monipuolinen polkkatukka, joka voi olla leikattu suoraan tai kerrostetusti. Polkka sopii monenlaiseen tyyliin ja kasvonmuotoon. Myös otsatukan kanssa.

Miten lyhyitä hiuksia kannattaa hoitaa?

Vaikka lyhyet hiukset ovat yleensä helppohoitoiset, nekin vaativat hellää hoivaa. Tässä muutama vinkki lyhyiden hiusten hoitoon:

  • Leikkaa hiukset säännöllisesti. Lyhyet hiukset kasvavat nopeasti takaisin, joten säännölliset kampaajakäynnit ovat tärkeitä hiusmallin säilyttämiseksi.
  • Käytä laadukkaita hiustenhoitotuotteita. Valitse lyhyille hiuksille sopivat shampoot, hoitoaineet ja muotoilutuotteet, jotka tukevat hiusten rakennetta ja auttavat pitämään hiukset terveinä ja kiiltävinä.
  • Pidä päänahka terveenä. Lyhyet hiukset voivat altistaa päänahan auringolle ja ilmansaasteille, joten muista suojata päänahka ja hiukset auringolta ja huolehdi päänahan puhtaudesta. Valitse myös lyhyille hiuksille ja omalla hiustyypillesi sopivat muotoilutuotteet. Kysy tarvittaessa neuvoa kampaajalta.

Tilaa uutiskirje tästä
Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.