Janoisten hiusten sankarit – kampaajat kertovat, millä tuotteilla he pelastavat kuivan tukkansa
hiustuotteet
Janoisten hiusten sankarit – kampaajat kertovat, millä tuotteilla he pelastavat kuivan tukkansa
Hyvästit kuivuus ja katkeilu! Kampaajat paljastavat parhaat niksinsä, joilla kuivat hiukset alkavat tuntua ja näyttää aivan ihanilta. Voit jopa saada kiharat kaupan päälle.
Teksti

Kuvat
,,

25.10.2021
 |
Kauneus ja Terveys

Kiharoiden paluu

Parturi-kampaaja Anna Oleniuksen luottotuote on Piece of Hair Salon: Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolut Leave-in 34,50 e.

”Kun minusta tuli äiti, hiukseni muuttuivat todella erikoisiksi. Ne olivat karheat takaa ja suorat edestä. Siksi aloin suihkutella takaraivolleni kaiken maail­man jätettäviä hoitoja – tuloksetta. Tukkani oli aina yhtä pörröinen. Pari kuukautta sitten löysin viimein pelastajan.

Olen suihkutellut tätä kiharoiden virkistäjää lähes päivittäin sekä omiini että myös kahdeksanvuotiaan tyttäreni hentoihin hiuksiin.

Meidän molempien hiukset ovat nyt ihanan kiharat eivätkä enää pörröiset. Kiharat pysyvät jopa seuraavaan päivään tai jos lisään suihketta aina aamuisin, jopa neljänteen päivään asti! Love, love, love.”

Suihkeella tulee ihanat kiharat tai laineet, jotka pysyvät jopa seuraavaan päivään.

Kaivattu korjaussarja

Parturi-kampaaja ja kouluttaja Eva Forsman Hiushuone Tunteesta suosittelee tätä suihketta: Sebastian Professional No-Breaker Hybrid Bonding & Styling Leave-In Spray 36,90 e.

”Kun opiskelin kampaajaksi 2000-luvun alussa, meille opetettiin, että hiuksia pystyy kyllä vahvistamaan, mutta pysyviä vaurioita ei voi korjata. Onneksi näin ei uskota enää. Hiusten jälleenrakentamiseen löytyy vaikka kuinka paljon vaihtoehtoja.

Tämä jätettävän hoitoaineen ja muotoilu­tuotteen yhdistävä suihke on mullistanut hiustenlaittoni. Se korjaa syvätkin vauriot, antaa ryhtiä ja volyymiä sekä silottaa hiusten pintaa.

Suihkutan ja hieron sitä pyyhekuiviin hiuksiin joka kolmannen tai neljännen hiustenpesun jälkeen. Tämä toimii.”

Tämä suihke on ensimmäinen tuote, jota hieron hiuksiini sampoon ja hoitoaineen jälkeen.

Nahkaa ei tarvitse luoda

Kampaajakouluttaja, yrittäjä Kimmo Alarotu Hair Garagesta suosittelee tätä: Oribe Serene Scalp Thickening Treatment Spray 79 e.

”Toissakesänä poltin hiuspohjani huolella. Kuiva ja hilseilevä iho alkoi rapista olkapäille kuin lumisade.

Suihkutin tätä kosteuttavaa suihketta päänahkaan aina suihkun jälkeen, ja polttava hiuspohjani rauhoittui välittömästi. Oli suorastaan huikea tunne, kun ei enää tarvinnut kynsiä sitä.

Suihke jäi itselleni päivittäiseen käyttöön. Nyt minulla on meneillään jo kolmas pullo. On ollut hieno huomata, että hiukseni katkeilevat vähemmän ja ovat selvästi vahvistuneet. Luottoparturinikin huomasi muutoksen ja ihmetteli, mitä on tapahtunut.”

Kosteutta kaikin keinoin

Parturi-kampaaja Minna Riikonen Magnetic Head Spa -kampaamosta luottaa tähän tehohoitoon: Cutrin Ainoa Moisture Treatment 23,90 e.

”Hiukseni ovat vaalennetut ja hivenen luonnonkiharat. Ne tarvitsevat siis paljon kosteutusta pysyäkseen kiiltävinä, joustavina ja kauniina.

Vaikka rakennepaikkaavat tuotteet vahvistavat vaurioituneita hiuksia, olen huomannut, että niiden käyttö kovettaa hiuksia. Silloin niitä on vaikeampi käsitellä ja ne takkuuntuuvat helposti.

Käytän tätä syväkosteuttavaa tehohoitoa usein hoitoaineen tilalla. Tukastani tulee pehmeä, kiiltävä ja helposti käsiteltävä. Se kestää paremmin rasitusta: kihartamista, föönausta tai vaalentamista.”

Öljyä pidennyksille

Parturi-kampaaja Ida Pylkkänen Salon Bella Pelosta kiillottaa kiharansa tällä hiusöljyllä: Sebastian Professional Dark Oil 36,90 e.

”Minulla on ollut vaikeuksia löytää tarpeeksi hoitavia tuotteita hiuksilleni. Sen lisäksi että tukkaani on vaalennettu paljon, käytän teippipidennyksiä. Tukkani tarvitsee erittäin paljon kosteutusta.

Hiusöljy tekee rankasti käsitellyistä, pitkistä hiuksistani aivan ihanan tuntuiset ja kiiltävät, mutta ei jätä niitä liian raskaiksi. Kun kampaan kiharat auki öljyn avulla, niistä tulee kiiltävät ja rennot.

Öljy antaa myös suojaa auringolta. Tämä löytyy minulta aina kaapista, enkä lähtisi ilman sitä minnekään.”

3 kommenttia