Hyvästi lattea tukka ja jatkuva tukanpesu! Testasimme uudet kuivashampoot, ja nämä 5 toivat mukanaan hyviä hiushetkiä
Kauneus
Hyvästi lattea tukka ja jatkuva tukanpesu! Testasimme uudet kuivashampoot, ja nämä 5 toivat mukanaan hyviä hiushetkiä
Kaipaatko kuivashampoolta tuuheutusta vai pesuvälin pidennystä? Nämä kuivashampoot osoittautuivat testissä parhaiksi – paras sai unohtamaan hiustenpesun kokonaan!
Teksti

Kuvat

23.12.2022
 |
Trendi

Näin käytät kuivashampoota

Kampausten kaveri. Kuivashampoo on loistava tuote päiviin, jolloin haluat pelastaa pipotukan, tehdä tuuhean sotkunutturan tai letittää tukan (suihki ainetta myös latvoihin!). Sen avulla myös sileä yläponnari onnistuu helpommin.

Erikoistapauksiin. Kuivashampoolla voi siirtää pesuväliä, mutta sen jatkuva lisäily ei tee päänahalle hyvää. Tuotteen teho perustuu siihen, että se imee liikaa rasvaa päänahasta, mikä voi ärsyttää ja kuivattaa ihoa sekä lisätä hilseilyä.

Muista syväpuhdistus. Kuivashampoon paras kaveri on syväpuhdistava shampoo. Pese pää sillä kerran, kaksi kuukaudessa. Pitkään käytetty kuivashampoo muodostaa hiusten ympärille vettä hylkivän töhnäkerroksen. Tavallinen shampoo ei pääse sen läpi, jolloin kuivashampoon peitossa olevat hiukset jäävät likaisiksi. Mistä sen sitten tietää? Kun tavallinen shampoo ei enää vaahtoudu.

Kuivashampoot vasemmalta oikealle: Sweet Sensation 10-in-1 -kuivashampoo 5,50 e/180 ml, Wellaflex. Sodium PCA Volume -kuivashampoo 14,90 e / 300 ml, Continu. Perfect hair Day Advanced Clean -kuivashampoo 28,50 e/198ml, Living proof. Happy 90’s Bubbly Berry -kuivashampoo 6,50 e/200 ml, Batiste. Deep Clean -kuivashampoo 29,40 e, Redken.

Tässä ovat parhaat kuivashampoot

1. Moniottelijaa kaipaavalle: Wellaflex

Kuivashampoo, joka lupaa tehdä kaiken: raikastaa, tuuheuttaa, antaa pitkäaikaisen tuoksun ja suojata hiuksia. Hellävarainen koostumus, joka sopii herkällekin päänahalle.

Parasta: Väritön suihke ei jätä valkoista kerrosta hiuksiin. Voimakas, makea tuoksu, joka pysyy hiuksissa monta tuntia.

2. Nutturantekijälle: Continu

Natrium-PCA:ta sisältävä kuivashampoo lupaa kosteuttaa hiuksia pitkäkestoisesti samalla, kun imee rasvaa ja epäpuhtauksia. Pää tuntui heti puhtaammalta! Raikas, kevyt tuoksu.

Parasta: Testin toiseksi paras. Auttoi tekemään täydellisen sotkunutturan: suihkutettaessa aine oli aluksi valkoista, mutta kun tukkaa hieroi ja kampasi, väri hävisi. Nosti tuuheammaksi likaista otsatukkaa ja niskahaituvia.

3. Parasta a-ryhmää etsivälle: Living Proof

Kuivashampoo, joka lupaa olla edistyksellinen: puhdistaa hiukset kuten shampoo. Ja kyllä! Hiukset tuntuivat vastapestyiltä, ja kuivashampoo tuntui oikeasti putsaavan päänahkaa ja vievän likaa harjan mukana. Ei jättänyt valkoista kerrosta eikä tukkaa tarvinnut hieroa ja harjata suihkutuksen jälkeen paljoakaan. Ei juurikaan tuoksu – mikä oli hyvä asia.

Parasta: Testin paras kuivashampoo! Freesasi jopa lomalla meriveden, kloorin ja hien tahmaamat hiukset illaksi niin, ettei tukanpesu käynyt mielessäkään, ja hiukset pystyi jättämään auki.

4. Marketin aatelia: Batiste

Batiste on tunnettu edullisista kuivashampoistaan, joihin vaativatkin tarttuvat marketin hyllyllä. Rajallisesti myynnissä olevassa versiossa on kirpeän marjainen tuoksu. Paras valinta hänelle, jolle riittää, että tukka on hetken kivemmin.

Parasta: Kuten aina, Batisten hinta-laatusuhde on hyvä.

5. Pesuvälin pidentäjälle: Redken

Riisi- ja alumiinitärkkelystä sisältävä kuivashampoo, jonka luvataan olevan niin hellävarainen, että sitä voi käyttää jopa neljä päivää peräkkäin. Tuotteessa on aika voimakas tuoksu, joka kuitenkin hälvenee tukassa.

Parasta: Perushyvä! Raikasti niin, että verho-otsatukka näytti taas hyvältä.

Juttu on julkaistu Trendissä 9/22.

1 kommentti