Kirsi Alm-Siira
Kirsi Alm-Siiralla on hymy herkässä.
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

Uusimmat

Kirsi Alm-Siira on toimittaja ja MTV3:n uutisankkuri. Kirsi on vitsaillut usein pituudestaan ja julkaissut kuvia sometileillään itseään reilusti pidempien uutisankkurikollegoidensa kanssa. Hänet muistetaan myös siitä, kun hän putosi tuolilta kesken uutislähetyksen.

Kirsi on syntynyt vuonna 1974 ja on kotoisin Porista. Hän on opiskellut yritysviestintää Satakunnan ammattikorkeakoulussa. Kirsi työskentelee lisäksi jumppaohjaajana. Hän on puhunut myös uupumuksestaan. Kirsi on kuitenkin iloinen persoona: hän nauraa ja hymyilee paljon niin, että hampaat näkyvät.

Kirsi Alm-Siira erosi toimittajapuolisostaan Kalle Siirasta vuonna 2021. Hei olivat olleet naimisissa vuodesta 2006. Kirsi ja Kalle sopivat, että lapset Patricia ja Stella asuvat vanhemmillaan vuoroviikoin.

Sittemmin Kirsi elämään on astunut uusi miesystävä. Kirsi on kertonut, että ihastuminen tuntuu yhä samanlaiselta kuin nuorena. Nuoruudessaan Kirsi ihastui miehiin, joille sitoutuminen oli vaikeaa ja joiden vapauden kaipuu oli suurta. Hän on myös kertonut olleensa nuorena näsäviisas pikkuaikuinen, joka kiusasi opettajia.

Kirsi Alm-Siira osallistui Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun vuonna 2017. Hän ystävystyi ohjelman juontajan Vappu Pimiän kanssa. Vappu ja Kirsi käyvät muun muassa yhdessä lenkillä ja puhuvat elämästään.

Tilaa uutiskirje tästä
Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.