Haluatko laihtua pysyvästi ja terveellisesti? Katso kaikki neuvot keventämisestä laihdutuslääkkeisiin ja edulliseen painonhallintaan
Hyvinvointi
Haluatko laihtua pysyvästi ja terveellisesti? Katso kaikki neuvot keventämisestä laihdutuslääkkeisiin ja edulliseen painonhallintaan
Haluatko onnistua laihduttamisessa tällä kertaa pysyvästi? Hienoa, olet tullut oikeaan paikkaan. Koostimme sinulle parhaat laihdutusvinkit – lue tästä 10 juttua aiheesta.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 17.1.2022
Kauneus ja Terveys

1. Haluatko pudottaa 10 kiloa? Lue, miten onnistut ja miksi laihdutus kannattaa: "Terveysvaikutukset alkavat heti, vaikka puntarilla muutos ei vielä näkyisikään"

Laihdutuksen ei tarvitse olla elämää suurempi haaste. Jo viiden prosentin painonpudotus tuo isoja terveyshyötyjä. Tässä lajissa hitaus on valttia.

2. Kilot pois ammattilaisten neuvoilla – jo pienikin pudotus tuo terveyttä

Jos vyötärönseutu on pyöristynyt, riski sairastua moniin tauteihin kasvaa. Hyvä uutinen on, että jo muutaman kilon pudotus auttaa. Kokosimme asiantuntijoiden parhaat vinkit, joilla voit keventää ja voida paremmin!

3. Laihduta halvalla! 10 tapaa, joilla kevennät ja säästät

Eikö kukkaro veny liikunnan ja terveellisen ravinnon lisäämiseen? Näin laihdutat edullisesti.

4. Miten syödä niin, että kilot karisevat vyötäröltä? Ravitsemusterapeutti antaa vinkit hyvään ruokapäivään

Ruoalla on suuri merkitys, jos haluaa päästä eroon vaarallisesta vatsarasvasta. Mitä se tarkoittaa käytännössä? Ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen arvioi kahden lukijan ruokapäiväkirjat. Poimi parhaat vinkit!

5. Kannattaako ikäihmisen laihduttaa? 10 vinkkiä, joilla kilot eivät ainakaan lisäänny

Painon pudottaminen on mahdollista missä iässä hyvänsä, mutta yli kuusikymppisen tulee säilyttää lihas- ja luukudos. Näillä kymmenellä vinkillä paino pysyy hallinnassa!

6. Onko laihdutuslääkkeistä apua?

Laihdutuslääkkeet helpottavat painonpudotusta, kun ne yhdistetään elintapamuutoksiin.

7. Pätkäpaasto voi auttaa pudottamaan painoa, mutta ei sovi kaikille – lue asiantuntijan vinkit

Mietitkö pätkäpaaston aloittamista? Lue ensin ravitsemusasiantuntija Patrik Borgin näkemykset ja valitse itsellesi paras malli.

8. Kannattaako laihduttaa ryhmässä vai yksin?

Kannattaako laihdutus ryhmässä vai yksin? Ryhmä auttaa ja kannustaa laihduttajaa, mutta myös itsekseen laihduttava tarvitsee tukijaa.

9. Kevennä melkein huomaamatta! 10 pientä konstia, joiden avulla syöt entistä terveellisemmin

Haluaisitko syödä ehkä kevyemmin ja terveellisemmin, muttet oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle? Poimi parhaat vinkit tästä!

10. Kymmenen vinkkiä, joiden avulla laihdut onnellisesti

Unohda kärvistely. Kilot lähtevät parhaiten, kun keskityt tuomaan elämääsi kaikkea hyvää.

Kommentoi +