Oho, mitkä räpsyripset! Näillä kikoilla saat tuuheat ripset
Tuuheat ripset
Oho, mitkä räpsyripset! Näillä kikoilla saat tuuheat ripset
Kannattaako käyttää vedenkestävää ripsiväriä? Miten saisi mahdollisimman tuuheat ripset? Kerromme kaiken, mitä olet halunnut tietää ripsiväreistä.
Teksti

Kuvat

6.2.2023
 |
Trendi

Näin valitset ripsivärin

Ripsivärivalinnan kaava on: lähtötilanne + värin koostumus + harja = lopputulos. Jos haluat luonnolliset ripset, valitse kaareva muovinen harja, jolla tavoitat koko ripsirivistön jo parilla vedolla. Jos haluat tuuheutta, valitse pullea ja tuuhea harja, josta tulee paljon väriä kerralla.

Vedenkestävän ripsivärin haittapuoli on, että sen jynssääminen voi vahingoittaa ripsiä.

Vedenkestävää vai ei?

Käytä vedenkestävää vain tarpeeseen! Vedenkestävä ripsiväri pitää lehmänhäntänä laskeutuvat ripset taivutettuina. Jos käytät sitä päivittäin ja huomaat ripsien kärsivän, kiinnitä enemmän huomiota hellävaraiseen puhdistukseen tai pidä vedenkestävästä taukoa.

Vedenkestävän ripsivärin haittapuoli nimittäin on, että sen jynssääminen voi vahingoittaa ripsiä. Jos puhdistat vanulla, pidä sitä ripsillä hetki ennen kuin hinkkaat. Öljypohjaisella aineella saat värin irti helposti.

Rajaukset saavat ripset näyttämään tuuheammilta.

Näin saat tuuheat ripset

Huijaa rajauksella tuuheutta. Laita mustaa tai tummanruskeaa rajauskynää lähelle ripsien tyveä sekä vedenkestävää kajalia yläluomen sisärajalle. Rajaukset saavat ripset näyttämään tuuheammilta.

Taivuta ripset. Se on hyvä tapa saada ripsistä kaarevat ja siten tuuheamman näköiset. Taivuttava ripsivärikin voi riittää. Tikkusuorat ripset saattavat vaatia vedenkestävän ripsivärin, jotta pysyvät taivutettuina.

Laita päällekkäin kahta ripsiväriä. Levitä ripsiväriä 2–3 kerrosta, ensin tuuheuttavaa, sitten pidentävää. Anna värin kuivaa kerrosten välissä. Lisätuuheutta saa levittämällä ripsiin irtopuuteria vanupuikolla ripsivärikerrosten välissä.

4 uutta tapaa levittää ripsiväri

Alle vedenkestävää. Jos käytät ripsentaivuttajaa, mutta taivutus ei kestä pitkään, käytä vedenkestävää ripsiväriä. Jos lempiripsarisi on kuitenkin tavallinen versio, levitä sen alle kerros vedenkestävää versiota.

Räpsytä joka vedolla. Väri tarttuu ripseen paremmin, kun räpsytät tai painat ripsiä harjaa vasten joka vedolla.

Ensin yläpuolelle. Jos haluat todella näyttävät ripset, levitä ripsiväriä ensin ripsien yläpuolelle. Sen jälkeen nosta sormella hieman luomea ja levitä ripsiväriä vielä alakautta.

Vaihda suuntaa. Jos teet normaalisti harjalla siksak-liikettä, kokeile laittaa harja ripsien ulkonurkkaan ja työntää rauhallisesti kohti sisänurkkaa. Toista ja tee sama toiseen suuntaan.

Kommentoi +