Saako ripsiä taivuttaa vielä ripsivärin levityksen jälkeen - ja muut myytit ripsivärin levityksestä
Kauneus
Saako ripsiä taivuttaa vielä ripsivärin levityksen jälkeen - ja muut myytit ripsivärin levityksestä
Saako ripsiä taivuttaa ripsivärin levityksen jälkeen? Saako ripsiväriä notkistaa vedellä? Ratkaisimme ripsivärin käyttöön liittyvät huhut ja myytit.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 13.11.2020
Trendi

1. Päsmärit hokevat, ettei ripsiä saa taivuttaa ripsarin levittämisen jälkeen. Ei pidä paikkaansa! Ripset voi taivuttaa milloin tahansa. Maskarakerros taivuttimen välissä ei katko ripsiä, sen tekee liian tiukka puristus tai huono taivutin.

2. Teattereiden takahuoneissa ripsari pohjustettaan puuterilla. Arkikäytössä se ei kannata. Puuteri tuo ripsiin lisää massaa, mutta se on niin jauhomaista ja kuivattavaa, että hyväkin ripsari varisee pois ennätysajassa.

3. Älä notkista kuivunutta ripsaria vedellä: siitä syntyy putkiloon ja silmiisimelkoinen bakteerisoppa. Jos haluatripsarille lisäviikkoja, lisää joukkoon pari silmätippaa. Jos uusi ripsari kuivuu nopeasti oston jälkeen, älä tuhlaa silmätippoja, vaan vaihda parempaan ripsariin.

4. Huippuripsarit eivät valu naamalle edes tihkusateessa. Siksi vedenpitävät maskarat voi skipata kokonaan, ellei ui, hikoile tai itke aamusta iltaan. Jos niin tekee, emme voi sanoa muuta kuin: olkoon voima ja Sensain 38°C-ripsari kanssasi.

Juttu on julkaistu aiemmin Trendissä.

Kommentoi +