Toiveena tuuheat ripset? Trendi testasi uutuudet ja valitsi parhaat ripsivärit
Kauneus
Toiveena tuuheat ripset? Trendi testasi uutuudet ja valitsi parhaat ripsivärit
Tuuheutta, pituutta vai luonnollisuutta? Testasimme 21 uutuustuotetta, ja valitsimme parhaat ripsivärit vuodelle 2022.
Teksti

Kuvat

8.7.2022
 |
Trendi

Näin saat näyttävät ripset

Huijaa rajauksella tuuheutta.

Laita mustaa tai tummanruskeaa rajauskynää lähelle ripsien tyveä sekä vedenkestävää kajalia yläluomen sisärajalle. Rajaukset saavat ripset näyttämään tuuheammilta.

Taivuta ripset.

Se on hyvä tapa saada ripsistä kaarevat ja siten tuuheamman näköiset. Taivuttava ripsivärikin voi riittää. Tikkusuorat ripset saattavat vaatia vedenkestävän ripsivärin, jotta pysyvät taivutettuina.

Laita päällekkäin kahta ripsiväriä.

Levitä ripsiväriä 2–3 kerrosta, ensin tuuheuttavaa, sitten pidentävää. Anna värin kuivaa kerrosten välissä. Lisätuuheutta saa levittämällä ripsiin irtopuuteria vanupuikolla ripsivärikerrosten välissä.

Parhaat ripsivärit 2022

1. Intense Volumizing -ripsiväri 13,95 e, Lavera. 2. Clump Defy -ripsiväri 19,90 e, Max Factor. 3. My Happy Toy -tuuheuttava 5D-ripsiväri 38,50 e, Diego dalla palma. 4. Lash Clash -ripsiväri 39 e, Yves Sain Laurent. 5. Stay Volume -ripsiväri 16,90 e, Lumene.

Hauska pakkaus: Diego dalla Palma

Tässäpä hauska hylsy ripsivärillä! Pinta on silikonimainen ja tuubi jättikokoinen. Myös ripsivärin harja on iso, kaareva ja siinä on kampa toisella puolen. Ripsiväri lupaa tehostaa ripsien luonnollista kasvua, korjata vaurioituneita ripsiä ja estää niiden putoilua.

parasta: Testin paras, kun toiveena on tuuheat ja pitkät ripset. Isosta harjasta huolimatta väriä on helppo levittää, ja ripsistä tulee siistit, erotellut ja silti tuuheat. Väri ei paakkuunnu, sotke yläluomia eikä leviä päivän aikana hikoilusta huolimatta. Suosikki!

Kerrostajan unelma: Yves Sain Laurent

Tuuheuttava ja pidentävä, intensiivisen musta ripsiväri, joka pysyy leviämättä ja suttaantumatta koko päivän. Pitää myös taivutuksen ojennuksessa.

Parasta: Sopivan juokseva koostumus, joka kesti hyvin myös kerrostamista. Väriä ei kuitenkaan tarvitse levittää montaa kerrosta – megapitkät ripset saa jo muutamalla harjanvedolla. Tuuheuttaa yhtä hyvin kuin Diego Della Palman ripsiväri.

Luonnollinen valinta: Lavera

Luonnonkosmetiikan ripsiväri sisältää ripsiä hoitavaa luomujojobaöljyä ja kasvipohjaista keratiinia, joka lupaa saada ripset tuntumaan vahvemmilta.

Parasta: Todellinen yllättäjä. Usein luonnonkosmetiikan ripsarit eivät ole kovin pysyviä, mutta tässä on loistava hinta-laatusuhde. Erottelee ripset kauniisti, ja lopputulos on kauniin luonnollinen ja hillityn siisti – varsinkin, jos helposti rasvoittuvat luomet pohjustaa tai puuteroi.

Edullinen luottotuote: Lumene

Tuuheuttava ripsiväri, joka lupaa kestää pitkään – ja myös Pohjolan vaihtelevat sääolosuhteet. Sisältää betaiinia ja pohjoista variksenmarjauutetta, jotka suojaavat ja hoitavat ripsiä.

Parasta: Hyvä perusripsiväri, joka antaa luonnollista tuuheutta ja erottelee ripset kauniisti. Vinkki: Lopputuloksesta tulee paras, kun malttaa olla levittämättä useampaa kerrosta. Kestää hyvin hikoilun, eikä tuhri.

Näyttävä katse: Max Factor

Jos sinunkin luottoripsivärisi on Max Factorilta, ihastut varmasti myös tähän. Ripsiväri vaatii pari levityskerrosta, mutta lopputuloksena on siistit, kauniit ja tuuheat ripset.

Parasta: Muovisen harjan kaarevuus on täydellinen: väri levittyy nätisti myös kulmaripsiin. Ei paakkuunnu levityskertojen välissä.

Kommentoi +