eeva.fi

Tervetuloa Eeva Puheeseen! Uudenlaisissa verkkokeskusteluissa lisääntyvät ymmärrys, ilo ja jakaminen

Tervetuloa Eeva Puheeseen! Uudenlaisissa verkkokeskusteluissa lisääntyvät ymmärrys, ilo ja jakaminen
Eeva Puhe on uusi tapa keskustella netissä. Eeva.fin keskusteluissa kuuntelu on yhtä tärkeää kuin puhe, ja mukana on aina joku, joka on perehtynyt aiheeseen. Loppuvuoden aikana kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja.
Teksti |
Kuvat |
Julkaistu: 24.10.2022

Eeva Puhe on verkkokeskustelu, jossa lisääntyvät ymmärrys, ilo ja jakaminen. Eeva Puheen keskusteluilla on myös alku ja loppu. Ne poikkeavat siis radikaalisti muista netin keskusteluryhmistä.

Jokainen Eeva Puhe -keskustelu alkaa noin 20 minuutin videolla. Sitä varten toimitus kutsuu Eevan studioon ihmisen, joka on perehtynyt aiheeseen, ja kysyy häneltä juuri ne kysymykset, joihin sinäkin haluat vastauksen.

Eeva Puhe -keskustelut 2022

9.11. Miksi pluskokoinen ei löydä vaatteita kaupasta?

Keskustelemassa vastuullisuusvaikuttaja Outi Pyy ja Trendin tuottaja Anni Peltola. Keskustelu alkaa 9.11. klo 11.

2.11. Mitä tapahtuu, kun lopettaa juomisen?

Keskustelemassa kirjailija ja Darravapaa-yhteisön toinen perustaja Katri Ylinen ja digitaalisten sisältöjen kehittäjä Iiris von Knorring. Keskustelu on päättynyt, mutta sitä voi edelleen katsella ja lukea.

26.10. Olemmeko ymmärtäneet työuupumuksen väärin?

Keskustelemassa työelämävalmentaja Aurora Airaskorpi ja toimituspäällikkö Aurora Airaskorpi. Keskustelu on päättynyt, mutta sitä voi edelleen katsella ja lukea.

Eeva Puhe -keskusteluissa jokainen saa olla oma itsensä − siksi keskusteluilla on säännöt

Kun video julkaistaan eeva.fissä, alkaa varsinainen keskustelu. Sitä voi seurata kuka tahansa, mutta osallistua voivat vain eeva.fi-sivustolle rekisteröityneet. Luo siis heti itsellesi profiili. Löydät profiilikuvakkeen myös verkkosivun oikeasta yläkulmasta.

Keskusteluun osallistuvat sekä eeva.fin toimitus että videon asiantuntija, ja välillä keskustelussa on esimerkiksi äänestyksiä.

Jotta Eeva Puhe pysyy turvallisena ympäristönä, keskusteluille on säännöt: lue Eeva-etiketti.

Kun keskustelu on jatkunut ennalta määritetyn ajan, se päättyy. Sen jälkeen keskustelua voi lukea, mutta siihen ei enää voi osallistua. Eeva Puhe -keskustelut käynnistyvät suunnilleen kerran viikossa.

Vaikuta, osallistu ja voita

Osallistuminen kannattaa aina, mutta erityisesti tämän vuoden aikana. Koko loppuvuoden ajan arvomme joka kuukausi yllätyspalkintoja kaikkien keskusteluun osallistuneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan arpaonnesta sähköpostitse.

Sinä voit vaikuttaa siihen, mitä Eeva Puheessa tapahtuu.

Ehdota uusia keskusteluaiheita alla olevalla lomakkeella. Kerro, mistä aiheesta Eeva Puhe -keskustelu kannattaisi järjestää ja millaisiin kysymyksiin toivot keskustelun vastaavan. Jos mielessäsi on heti ihminen, jonka haluaisit nähdä Eeva Puhe -vieraana, kerro sekin. Myös keskusteluaiheita ehdottaneet osallistuvat yllätyspalkintojen arvontaan.

Tervetuloa mukaan juttelemaan!

Kommentoi +