Tervetuloa Eeva Puheeseen! Uudenlaisissa verkkokeskusteluissa lisääntyvät ymmärrys, ilo ja jakaminen
Nyt puhutaan
Tervetuloa Eeva Puheeseen! Uudenlaisissa verkkokeskusteluissa lisääntyvät ymmärrys, ilo ja jakaminen
Eeva Puhe on uusi tapa keskustella netissä. Eeva.fin keskusteluissa kuuntelu on yhtä tärkeää kuin puhe, ja mukana on aina joku, joka on perehtynyt aiheeseen. Loppuvuoden aikana kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja.
Teksti
|
Kuvat
Julkaistu 24.10.2022
Eeva

Eeva Puhe on verkkokeskustelu, jossa lisääntyvät ymmärrys, ilo ja jakaminen. Eeva Puheen keskusteluilla on myös alku ja loppu. Ne poikkeavat siis radikaalisti muista netin keskusteluryhmistä.

Jokainen Eeva Puhe -keskustelu alkaa alustuksella aiheeseen. Sitä varten toimitus kutsuu studioon ihmisen, joka on perehtynyt aiheeseen, ja kysyy häneltä juuri ne kysymykset, joihin sinäkin haluat vastauksen.

Eeva Puhe -keskustelut

13.4.2023 Saako muistisairaalle suuttua?

Keskustelua alustaa toimittaja ja tietokirjailija Hanna Jensen. Haastattelijana Sari Hannikainen. Keskustelu on päättynyt, mutta sitä voi edelleen katsella ja lukea.

5.4.2023 Miksi pyydämme anteeksi omaa ikäämme?

Keskustelua alustaa motivaatiopuhuja Anna Perho. Haastattelijana Outi Rastas. Keskustelu on päättynyt, mutta sitä voi edelleen katsella ja lukea.

29.3.2023 Miksi laihduttaminen on niin vaikeaa, onko laihdutuslääkkeistä hyötyä?

Keskustelua alustaa lääkäri Eira Roos. Haastattelijana Mari Paalosalo-Jussinmäki. Keskustelu on päättynyt, mutta sitä voi edelleen katsella ja lukea.

22.3.2023 Miksi niin moni nainen kärsii matalasta ferritiinistä?

Keskustelua alustaa ravitsemusterapeutti Kirsi Englund. Haastattelijana Elisa Helavuori. Keskustelu on päättynyt, mutta sitä voi edelleen katsella ja lukea.

1.3.2023 Miten löytää unelmatyö?

Keskustelua alustaa uravalmentaja Riikka Paajanen. Keskustelu on päättynyt, mutta sitä voi edelleen katsella ja lukea.

22.2.2023 Miten överiempatiasta pääsee irti?

Keskustelua alustaa valmentaja Marika Vepsäläinen. Keskustelu on päättynyt, mutta sitä voi edelleen katsella ja lukea.

16.2.2023 Miten vaihdevuosioireita helpotetaan ja hoidetaan?

Keskustelua alustaa gynekologi Riina Katainen. Keskustelu on päättynyt, mutta sitä voi edelleen katsella ja lukea.

11.1.2023 Joustaako lapseton aina työpaikalla?

Keskustelua alustaa Monimuotoiset perheet -verkoston asiantuntija Tiina-Emilia Kaunisto. Keskustelu on päättynyt, mutta sitä voi edelleen katsella ja lukea.

16.11.2022 Mikä uusperheessä hiertää eniten?

Keskustelemassa terapeutti Minna Oulasmaa ja Elisa Helavuori. Keskustelu on päättynyt, mutta sitä voi edelleen katsella ja lukea.

9.11.2022 Miksi pluskokoinen ei löydä vaatteita kaupasta?

Keskustelemassa vastuullisuusvaikuttaja Outi Pyy ja Anni Peltola. Keskustelu on päättynyt, mutta sitä voi edelleen katsella ja lukea.

2.11.2022 Mitä tapahtuu, kun lopettaa juomisen?

Keskustelemassa kirjailija ja Darravapaa-yhteisön toinen perustaja Katri Ylinen ja Iiris von Knorring. Keskustelu on päättynyt, mutta sitä voi edelleen katsella ja lukea.

26.10.2022 Olemmeko ymmärtäneet työuupumuksen väärin?

Keskustelemassa työelämävalmentaja Aurora Airaskorpi ja Sari Hannikainen. Keskustelu on päättynyt, mutta sitä voi edelleen katsella ja lukea.

Eeva Puhe -keskusteluissa jokainen saa olla oma itsensä − siksi keskusteluilla on säännöt

Keskustelua voi lukea, katsella ja seurata kuka tahansa, mutta osallistua voivat vain eeva.fi-sivustolle rekisteröityneet. Luo siis heti itsellesi profiili. Löydät profiilikuvakkeen myös verkkosivun oikeasta yläkulmasta.

Keskusteluun osallistuvat sekä eeva.fin toimitus että videon asiantuntija, ja välillä keskustelussa on esimerkiksi äänestyksiä.

Jotta Eeva Puhe pysyy turvallisena ympäristönä, keskusteluille on säännöt: lue Eeva-etiketti.

Kun keskustelu on jatkunut ennalta määritetyn ajan, se päättyy. Sen jälkeen keskustelua voi lukea, mutta siihen ei enää voi osallistua.

Vaikuta, osallistu ja voita

Osallistuminen ja puhuminen kannattaa aina, mutta erityisesti Eeva Puhe -keskusteluiden kohdalla. Arvomme yllätyspalkintoja kaikkien keskusteluun osallistuneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan arpaonnesta sähköpostitse.

Sinä voit vaikuttaa siihen, mitä Eeva Puheessa tapahtuu.

Ehdota uusia keskusteluaiheita alla olevalla lomakkeella. Kerro, mistä aiheesta Eeva Puhe -keskustelu kannattaisi järjestää ja millaisiin kysymyksiin toivot keskustelun vastaavan. Jos mielessäsi on heti ihminen, jonka haluaisit nähdä Eeva Puhe -vieraana, kerro sekin. Myös keskusteluaiheita ehdottaneet osallistuvat yllätyspalkintojen arvontaan.

Tervetuloa mukaan juttelemaan!

Kommentoi +