Parhaat meikkivoiteet kuivaihoiselle ovat tässä – mukana alle 20 euron hittituote!
Luottotuotteet
Parhaat meikkivoiteet kuivaihoiselle ovat tässä – mukana alle 20 euron hittituote!
Onko ihosi niin kuiva, että meikkivoide kerääntyy tai tarraa kiinni ihon kuiviin kohtiin? Etsimme viisi loistavaa meikki- ja sävyvoidetta pintakuivalle iholle.
Teksti

Kuvat
,

26.1.2023
 |
Eeva

Kun valitset kuivalle ihollesi meikkivoidetta, vältä mattaisia ja paksuja koostumuksia. Valitse mieluummin voidemainen tai hoitava seerumimeikkivoide. Kokeile myös sävyvoiteita, kuten CC- tai BB-voiteita. Osassa niistä on lähes meikkivoiteen kaltainen peittävyys.

Etsi etenkin sellaisia tuotteita, joissa on kosteuttavia aineita, kuten glyseriiniä, skvalaania, hyaluronihappoa ja hyviä rasvoja, kuten ruusunmarjaöljyä.

Näin levität meikkivoiteen, jos ihosi on pintakuiva

Jos meikkivoide jämähtää ihosi kuiviin kohtiin, kokeile levittää meikkivoide toisin.

Hyvä pohja meikille alkaa kuorinnasta, sillä se pehmentää ihon pintaa. Esimerkiksi entsymaattiset kuorinnat sopivat hellävaraisuutensa vuoksi loistavasti kuivalle ja pintakuivalle iholle. Kokeile vaikka Sisley Exfoliating Enzyme Maskia. Iho silottuu sillä jo minuutissa pumpulinpehmeäksi.

Suihkuta iholle sen jälkeen kosteussuihketta ja levitä kosteuttavaa seerumia. Lukitse kosteus ihoon syväkosteuttavalla päivävoiteella. Voit halutessasi sekoittaa seerumia myös meikkivoiteen joukkoon muutaman tipan, etenkin jos haluat ohentaa meikkivoiteen koostumusta.

Vaikka meikki näyttäisi heti levityksen jälkeen kauniin kuulaalta, tilanne on kuivaihoisella hyvin nopeasti toinen.

Pika-apu pinnan silottamiseen ja pehmentämiseen on ehdottomasti hyvä pohjustusaine. Kosteuttavien primereiden nimiin vannovat myös monet maailman ykkösluokan meikkarit. Kuiva iho imee kaiken ympäristöstään saamansa kosteuden, myös sen mitä meikkivoiteessa on tarjolla, joten vaikka meikki näyttäisi heti levityksen jälkeen kauniin kuulaalta, tilanne on kuivaihoisella hyvin nopeasti toinen. Levitä pohjustusaine kasvoille sormin ja anna imeytyä vähintään minuutin ennen kuin levität meikkivoidetta.

Ohuimman ja tasaisimman lopputuloksen saat, kun levität meikkivoiteen ihollesi meikkivoidesiveltimellä. Tavoitellessasi mahdollisimman kuulasta ja luonnollisen näköistä lopputulosta, viimeistele meikkipohja taputtelemalla meikki tasaiseksi kostealla meikkisienellä.

Kiinnitä ihomeikki puuterin sijaan meikinkiinnityssuihkeella.

Parhaat meikkivoiteet kuivaihoiselle

Mac Studio Radiance Face and Body, 37,50 e.

Meikkitaitelijoiden suosima klassikkomeikkivoide on koostumukseltaan ohuttakin ohuempi, jopa lähes nestemäinen ja silti yllättävän peittävä. Läpikuultava, kosteuttava koostumus on helposti kerrostettavissa, sillä se levittyy helposti. Ei kasaannu pintajuonteisiin ja antaa todella luonnollisen näköisen lopputuloksen. Sopii myös vartalonihon meikkaamiseen.

L’Oréal Age Perfect BB -voide, 17,90 e.

Kosteuttavaa seerumia sisältävä BB-voide on korkeasta suojakertoimestaan (SPF 50) huolimatta miellyttävän kevyt. Ihon sävyä silminnähden tasoittavassa sävyvoiteessa on kosteuttavaa glyseriiniä, hoitavaa E-vitamiinia sekä huokosia supistavaa ja ihoa kirkastavaa niasiiniamidia. Voide sulautuu ihon sävyyn helposti, joten sen kanssa ei ole pelkoa ikävistä rajoista leukaperissä tai hiusrajassa.

It Cosmetics CC+ Nude Glow SPF40, 40 e.

Tämä CC-voide on meikkivoidemaisen peittävä, mutta hoitaa ihoa kuin sävyttävä päivävoide. Kosteuttavaa hyaluronihappoa, antioksidanttista vihreäteeuutetta ja niasiiniamidia sisältävä voide tekee ihosta heti miellyttävän pehmeän tuntuisen, aiempaa tasaisemman ja kirkkaamman värisen sekä sileämmän näköisen. Peittävyydestään huolimatta CC-voiteen antama lopputulos on hyvin luonnollinen ja hehkuva. Voide on helppo levittää kasvoille sormin.

Mádara Skin Equal Soft Glow Foundation SPF 15, 39,90 e.

Luonnonkosmeettinen, hoitavia kasviöljyjä ja antioksidanttista mustikkauutetta sisältävä voidemainen meikkivoide jättää ihon raikkaan näköiseksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Nykyisiin ohuisiin koostumusiin tottuneelta meikkarilta hivenen paksuhko koostumus vaatii vähän totuttelua, mutta lopputulos on sen arvoinen: kuulas ja luonnollinen. Tätäkin meikkivoidetta voi kerrostaa ilman pelkoa pakkelimaisesta lopputuloksesta.

YSL LE Touche Eclat Le Teint, 52 e.

Jos olet aikoinaan rakastunut ikoniseen Touche Éclat -valokynään, rakastut luultavasti myös sarjan valonhehkuiseen, puolipeittävään meikkivoiteeseen. Geelipohjainen meikkivoide sisältää ihon pintaa tasoittavia puutereita, mutta koostumus on siitä huolimatta mukavan ohut ja helppo häivyttää. Meikkivoiteessa on kosteuttavia aineita, kuten glyseriiniä sekä punoitusta vähentää rautamyrttiä ja suojaavaa E-vitamiini sekä suojakerroin (SPF 22).

Kommentoi +