Näillä seerumeilla kosteutat ihosi hetkessä! Testasimme 30 seerumia, joista valitsimme viisi parasta
Kauneus
Näillä seerumeilla kosteutat ihosi hetkessä! Testasimme 30 seerumia, joista valitsimme viisi parasta
Kauneus ja Terveys testasi 30 seerumia, joista valitsimme parhaan kosteuttajan, moniosaajan, kirkastajan, edullisimman sekä parhaan ryppyjen häivyttäjän. Näillä ihanilla seerumeilla kosteutat ihosi hetkessä!
Teksti

Kuvat
,

13.10.2020
 |
Kauneus ja Terveys

Paras juonteisiin

Yves Saint Laurent Pure Shots Lines Away 90 euroa.

Tämä tehokosteuttava seerumi on täsmävalinta, jos haluat häivyttää ryppyjä. Se täyteläistää ihon pintaa, jolloin juonteet näyttävät matalammilta. Seerumi levittyy ja imeytyy helposti ja tuntuu ylelliseltä. Plussaa täyttö­pakkauksesta.

Paras kosteuttaja

Huxley Secret of Sahara Essence; Grab Water 42,90 euroa.

Kun pulmasi on kosteuden puute tai pintakuivuus, tartu tähän. Vesimäisen kevyt aine imeytyy ihoon ja silottaa pintaa heti. Sopii kaikille – myös niille, jotka haluavat ei miltään tuntuvan tuotteen.

Paras moniosaaja

Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy Super Potent Serum 102 euroa.

Tämä tuote urakoi ikääntyvällä iholla: silottaa, kiinteyttää, täyteläistää, tasoittaa ja antaa kimmoisuutta. Silkkinen koostumus humahtaa ihoon heti ja jättää pinnan sileäksi ja heleän väriseksi.

Paras kirkastaja

Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum 89 euroa.

Jos metsästät ihollesi sitä kuuluisaa glow’ta, tässä on alan huippuosaaja. C-vitamiinin (15 prosenttia), kuorivan PHA-hapon (5 prosenttia) sekä kosteuttavan hyaluronihapon tehon huomaa. Todella hyvä sijoitus.

Paras edullinen

Tässä kustannus­tehokas tapa hoitaa ihoa! Riittoisa peptidi­seerumi kosteuttaa, silottaa ja ­täyteläistää mutta tuntuu kevyeltä. Tuotteen hinta-­laatusuhde on erinomainen.

The Ordinary Buffet Multi-­Technology Peptide Serum 19,90 euroa.

Juttu on julkaistu Kauneus ja Terveys -lehdessä 12/2020.

Kommentoi +