Villaa, luonnonkorkkia ja tattariakanaa – nämä ihanat asusteet saavat sinut rakastamaan joogaa vielä vähän lisää
Hyvinvointi
Villaa, luonnonkorkkia ja tattariakanaa – nämä ihanat asusteet saavat sinut rakastamaan joogaa vielä vähän lisää
Kehosi nauttii pehmeistä, lämpimistä ja tukea tuovista materiaaleja, kun joogaat, meditoit tai voimaannut kodin rauhassa.
Teksti

Kuvat
,

16.1.2023
 |
Kauneus ja Terveys

Katse universumiin – iloa ja inspiraatiota joogaan

1. Merinovillapaita sopii vilukissalle, joka etsii lämmintä ja hengittävää jooga-asua. Tasosaumatikkaukset eivät hankaa. Smartwool Classic Thermal Base Layer 109,95 e, Stockmann. 2. Joogamattokassi pääsee mukaan tunnilta toimistoon ja kuljettaa myös viltin sekä pikkutavarat. Kassi on valmistettu luonnonkorkista. Love Jooga 95 e, Temppelinemanta.fi. 3. Urheiluliiveissä on kaksinkertainen kangas ja pehmeä kuminauha. Under Armour Mid Crossback Printed Sports Bra 58 e. 4. Tyylikäs ja napakka hierontapallo auttaa lihasjumeissa ja on myös osa sisustusta. Miny 5,99 e, Tokmanni. 5. Joogatopin ristikko-olkaimet eivät lipsu kesken harjoituksen. Jos innostut kokeilemaan vaativia asanoita, kosteutta siirtävä ominaisuus pitää topin kuivana. Materiaali on kierrätettyä polyesteriä ja elastaania. SOC W Breathe Singlet 29,99 e, Stadium.
1. Polvityyny auttaa istuma-asennoissa joogassa ja meditaatiossa. Kotimainen, tattariakanalla täytetty pehmuste käy myös ergonomiseksi tukityynyksi tuoliin. Pölkky-polvityyny 38 e, Sarwa Yoga. 2. Kaunis joogamatto motivoi, pitää ja kestää kulutusta. Gaiam 24,95 e, Prisma. 3. Villakerrastohousut tuovat lämpöä ja suojaa metsämeditaatiossa tai vaikka joogan jälkeen. Malli on yksivärinen takapuolelta. Kari Traa Rose Light High Waist Pant 109 e. 4. Luomumerinovillainen fleecetakki lämmittää rentoutumisen ajan. Suomessa valmistettu vaate on mulesing-vapaa eli eettisesti tuotetusta villasta valmistettu, 209 e, Ruskovilla. 5. Saumattomat treenitrikoot eivät hierrä, vaikka käyttäisit joogarullaa tai muita apuvälineitä. Puma Train FormKnit Seamless High Waist 7/8 Tight 29,99 e, XXL Sports & Outdoor.

Rentouta mieltä virtuaalisella metsäretkellä

Rauhallinen metsäretki rauhoittaa mieltä tutkitusti. Voit nauttii luonnon äänistä ja väreistä vaikka joogamatolla rentoutuen. Täältä löydät neljä virtuaalista metsäkävelyä: mieli.fi/vahvista-mielenterveyt­tasi/harjoitukset/hyvan- mielen-metsakavely.

Kommentoi +