Veronica Verho: "Tanssin yksin autossa"
Ihmiset
Veronica Verho: "Tanssin yksin autossa"
Somevaikuttaja ja radiojuontaja Veronica Verho treenaa tanssia 30 tuntia viikossa ja purkaa raivoa bailaamalla yksin autossa.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 11.11.2019
Kauneus ja Terveys

Saan voimaa

Äitini on voimanainen ja tärkeä roolimalli. Hän on tsempannut minua hirveästi Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa, ajanut Kirkkonummelta luokseni ja jutellut kanssani tunteja. Olen saanut äidiltäni neuvon, että jos raivostuttaa, mene autoon ja huuda suoraa huutoa. Sovellan tätä: laitan autossa täysille voimabiisini, kuten Spice Girlsin Wannaben ja bailaan yksin. Teen näin autossa melkein aina! On kyllä käynyt mielessä, että mitähän ohikulkijat ajattelevat, kun kaikki heiluu. Jos ajatukset pyörivät päässä, juoksen Töölönlahden ympäri niin kauan kuin jalat kantavat. Kun palaan kotiin, kela on huomattavasti kirkkaampi.

Ärsyynnyn

Saan kylmiä väreitä siitä, kun joku ei käytä vilkkua liikenne­ympyrässä. Mikä siinä on niin vaikeaa? Olen sellainen tyyppi, että välillä päreet palavat – ja sitten nousen, aina uudestaan. Tanssiharjoituksissa päreitä on palanut. Se on ollut minulle kaikkein intensiivisin opetusjakso hermojen ja mielen hallintaan. Ihan järjetöntä ja todella siistiä. Vaikka tiedän, miten joka ikisen raajan pitäisi olla, sen sisäistäminen on ollut vaikeaa. Treenaan tanssia 30 tuntia viikossa. Kun menen lavalle, minulla on oltava fiilis, että olen antanut 100 prosenttia oppimiselle.

Opin

Olen viimein oppinut käyttämään korkokenkiä! Aiemmin olen vaihtanut juhlissakin korkkarit tennareihin jo viiden minuutin päästä. Nyt osaan kävellä koroilla ja tanssiakin niillä. Rupesin käyttämään korkkareita joka päivä jo kuukausi ennen harjoituksia, koska halusin treenata jalan asentoa etukäteen. Tanssiharjoituksissa näkee itsensä peilistä koko ajan, kaikissa hölmöissä asennoissa. Se on opettanut itselle nauramista. Lannistuin ennen herkemmin, mutta nyt olen alkanut ajatella myönteisemmin. Minulla on ympärilläni kannustavia ja positiivisia ihmisiä, joiden tsempistä saan energiaa. Pitäisi aina yrittää mennä hyvän kautta. Kun miettii jokaisen illan päätteeksi kolme myönteistä asiaa päivästä, saa mennä hyvällä mielellä nukkumaan.

Veronica Verho

23-vuotias helsinkiläinen radiojuontaja ja some­-vaikuttaja, jolla on oma ohjelma Radio NRJ:llä.

Tuli tunnetuksi YouTube-­kanavastaan Mariieveronica.

Mukana Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa MTV3-kanavalla. Tekee POKS-podcastia ystävänsä Sita Salmisen kanssa. Harrastaa lenkkeilyä, kuntosalia ja kiipeilyä.

Juttu on julkaistu Kauneus & Terveys -lehden numerossa 14/2019.

Kommentoi +