Peitä näppy ja nenänpielien punoitus – ammattilaisten keinot peitevoiteen käyttöön
Kauneus
Peitä näppy ja nenänpielien punoitus – ammattilaisten keinot peitevoiteen käyttöön
Koko kasvoja ei tarvitse peittää paksun meikkikerroksen alle parin näpyn tai punoittavien nenänpielien takia. Käytä näitä ammattilaisten meikki­tekniikoita vain niihin kohtiin, jotka ­haluat peittää.
Teksti

Kuvat
,,

20.7.2021
 |
Trendi

1. Häivytä nenänpielien ja poskien punoitusta vihreällä sävyllä.

Se neutraloi punaisuutta. Tuote levitetään ennen meikkivoidetta, meikinpohjustusvoiteen jälkeen. Käytä sitä vain vähän kerralla ja häivytä reunat hyvin ­siveltimellä tai kostutetulla meikkisienellä.

2. Levitä meikkivoidetta koko kasvoille.

Peitä tämän jälkeen mahdolliset näpyt. Jos kasvoilla on paljon epäpuhtauksia ja iho on epätasainen, valitse kosteuttava ja heleyttävä meikkivoide. Mattameikkivoide voi korostaa epätasaisuuksia. Heleä lopputulos syntyy, kun käytät kostutettua meikkisientä.

3. Levitä näppyjen päälle peiteainetta.

Häivytä peiteaine näpyn ympäriltä tylpällä siveltimellä, mutta älä enää koske itse näppyyn. Näin vahvin peittävyys pysyy näpyn päällä, mutta peiteaineen reunat eivät jää näkyviin.

4. Kiinnitä meikkivoide ja peite­aine puuterilla.

Painele puuteri paikoilleen isolla siveltimellä tai sienellä. Varo painamasta liikaa, ettei meikki- tai peite­voide liu’u näppyjen päältä pois. Käytä näppyjen päällä hieman ekstrapuuteria, jolloin saat kestävän lopputuloksen.

Psst! Meikillä on mahdollista viedä huomio epäpuhtauksista. Kokeile vaikka kirkkaita punahuulia tai kuulto­voidemeikkiä, joka tekee ihosta heleän ja terveen näköisen.

Juttu on julkaistu aiemmin Trendissä.

Kommentoi +