Kaipaatko naamiolta kosteutusta vai mattapintaa? Tässä parhaat kasvonaamiot, jotka tekevät mitä lupaavat
kasvonaamiot
Kaipaatko naamiolta kosteutusta vai mattapintaa? Tässä parhaat kasvonaamiot, jotka tekevät mitä lupaavat
Kelpaisiko tehopuhdistus tai kosteutushoito viidessä minuutissa? Trendi testasi suuren määrän kasvonaamioita, ja nämä saivat ihon hehkumaan.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 21.2.2023
Trendi

Vinkit kasvonaamion käyttöön

Sekakäyttö sallittu. Monen naamion käyttö on usein hyvä idea. Kokeile puhdistavaa savinaamiota esimerkiksi kasvojen t-alueelle ja kosteuttavaa tai rauhoittavaa versiota poskille.

Tehokuurin aika. Jos iho kaipaa esimerkiksi tehokosteutusta talvella, osaa naamioista voi käyttää myös useammin kuin kerran viikossa tai jättää yöksi. Tutki siis pakkauksen ohjeet.

Pohjalle asti. Kangasnaamioiden pussit sisältävät yleensä runsaasti seerumia. Älä heitä pois vaan levitä kaulalle ja decolteelle.

Sakset esiin. Jos kangasnaamio ei istu iholle hyvin, tartu saksiin. Naamion leikkaaminen kahtia tai muutaman viillon tekeminen nenän kohdalle auttaa.

Kasvonaamiot vasemmalta oikealle: Green Tangerine Vita-C -kasvonaamio 3,99 e, Goodal/Yeppo. Tyyni Nordic Clear -tasapainottava naamio 21,90 e/100 ml, Lumene. Hydra Hyaluronic Acid4 Hydra-plumping -tehokosteuttava naamio 66 e/50 ml, Sothys. Regenerating Sleeping Mask -kasvonaamio 55 e/50 ml, Purodoré. Beauty Bio-Retinol Gold Mask -naamio 35 e/60 ml, Evolve. Precious Red -kasvo­naamio 5,90 e, Lululun.

Tässä ovat parhaat kasvonaamiot

1. Edullinen valinta: Goodal

Moni kangasnaamio kuivahtaa iholle, mutta ei tämä. Hyaluronihappoa ja niasiiniamidia sisältävää seerumia on runsaasti ja se kosteuttaa ihoa välittömästi.

Parasta: Palauttaa uskon kangasnaamioiden tehoon, sillä on todella kosteuttava ja pysyy hyvin kasvoilla. Ihosta tulee kuulas ja pehmeä. Edullinen ja laadukas – tätä käyttäisin toistenkin.

2. Nopea puhdistus: Lumene

Viidessä minuutissa raikas, kuorittu ja mattapintainen iho? Tällä onnistuu! Lumenen uutuussavinaamio kirkastaa ihoa ja vähentää rasvaista kiiltoa.

Parasta: Tuoksuu Suomen kesälle (tai teelle), sillä sisältää mesiangervoa. Tehokas – eikä kuivu monien muiden savinaamioiden tapaan ihan koppuraksi.

3. Hellii syvältä: Sothys

Jos ihosi on superkuivan tuntuinen, se huutaa tämän hyaluroninaamion nimeä. Ylelliseltä kauneushoitolalta tuoksuva naamio levittyy iholle hyvin ja imeytyy heti. Iho tuntuu saman tien pehmeämmältä ja kosteutetulta.

Parasta: Jos laiskottaa, naamion voi jättää yöksi kasvoille.

4. Yö parantaa: Purodoré

Joskus hyvät teot tapahtuvat öisin: tämä naamio kosteuttaa, silottaa ja vahvistaa ihoa nukkumisen aikana. Aamulla iho tuntuu selkeästi pehmeämmältä. Miellyttävä kukkaistuoksu.

Parasta: Kotimainen tuote, joka sisältää muun muassa avokadoa, helokkiöljyä, oliiviskvalaania ja lykopeenia. Tämän purkin haluaa käyttää loppuun.

5. Kullanvärinen selfiehitti: Evolve

Kullanvärinen naamio houkuttelee ottamaan selfien, mutta se on paljon muutakin. Retinolin kaltaista ainetta sisältävä tuote lupaa kohottaa ihoa ja stimuloida kollageenin tuotantoa viidessä minuutissa.

Parasta: Tehokosteutus! Iho jää pehmeäksi – ja naamio lähtee kasvoilta helposti huuhtelemalla.

6. Hyvin pysyvä kangasnaamio: Lululun

Jos et pidä valuvista ja läpimäristä kangasnaamioista, kokeile tätä. Korealaisen merkin kangasnaamiossa on fermentoitua riisiuutetta sisältävää seerumia ja sitä on sopivasti: ei liikaa naamiolapussa mutta sitä riittää pakkauksesta myös kaulalle laitettavaksi.

Parasta: Laskostuu iholle hyvin. Ehdottomasti kangasnaamioiden parhaimmistoa.

Juttu on julkaistu Trendissä 1/2023.

Kommentoi +