Kaipaako tukkasi tuuheutta, kiiltoa tai suojaa? Tämä muotoilutuote voi ratkaista kaikki hiustarpeesi yhdellä pursotuksella
Tuuheat hiukset
Kaipaako tukkasi tuuheutta, kiiltoa tai suojaa? Tämä muotoilutuote voi ratkaista kaikki hiustarpeesi yhdellä pursotuksella
Enää ei tarvitse valita volyymin, kiillon ja pehmeyden väliltä. Näillä tuuheuttavilla muotovaahdoilla saat kaiken.
Teksti

Kuvat

17.10.2023
 |
Eeva

Paras suojaava muotovaahto

Kms Addvolume Styling Foam, 300 ml 30,90 e.

Erittäin tuuheuttava muotovaahto antaa keskivahvan ja kauniin kiillon pidon ilman, että tukasta tulee liikkumaton ja tahmea kypärä. Muotovaahto sopii kaikille hiustyypeille ja siinä on lämpösuoja, joten sen kanssa voi föönata ja kihartaa ilman pelkoa hiusten vaurioitumisesta.

Paras muotovaahto kampausten tekoon

Kevin.Murphy Body.Builder, 400 ml 27,90 e.

Tämä muotovaahto on täydellinen pehmeiden laineiden tekoon! Se antaa reippaasti joustavaa volyymia samalla kun hoitaa hiuksia auringonkukan siemenöljyllä, B-vitamiinilla ja mantelilla. Parasta on se, että muotovaahto jättää hiukset luonnollisen liikkuviksi eikä latista hentoakaan tukkaa.

Paras muotovaahto pitkille hiuksille

Kiilllottava Redken Touchable Texture, 200 ml 27 e.

Kevyt muotovaahto tuuheuttaa, antaa liukkaille hiuksille pitoa ja kauniin kiillon. Tämän muotovaahdon kepeys ja lämpösuoja tekevät siitä erityisen hyvän muotoilutuotteen pitkien hiusten föönaukseen. Lisäsäihke tulee kaupan päälle!

Paras voimakkaan pidon antava muotovaahto

Cutrin Muoto Strong Volumizing Mousse, 300 ml 18,90 e

Suomessa kehitetyn ja valmistetun vegaanisen muotovaahdon koivusokeri kosteuttaa kuivia hiuksia ja tuotteen UVA- ja UVB-suojat suojaavat hiuksia sekä hiusväriä. Voimakas muotovaahto antaa pitkään kestävää ryhtiä ja tukea hennoille hiuksille.

Paras hoitava muotovaahto

System Professional Repair Perfect Hair Mousse, 150 ml 43 e.

Lämpösuojan sisältävä muotovaahto on valintasi, jos hiuksesi kaipaavat tuuheuden ohella ekstrahoitoa ja -suojaa. Tämä hybridituote sopiikin erityisen hyvin vaalennetuille ja lämpölaitteiden käytöstä vaurioituneille hiuksille: se toimii kuin hiuksiin jätettävä hoitoaine samalla kun se tuuheuttaa hiuksia ja antaa lasimaiselle tukalle kaivattua pitoa.

Juttu on julkaistu Eeva-lehdessä 12-13/2023.

Kommentoi +