C-vitamiiniseerumi haalistaa maksaläiskiä ja tuo hehkua heti – löydä juuri sinulle sopiva ilmeen kirkastaja
Ihonhoito
C-vitamiiniseerumi haalistaa maksaläiskiä ja tuo hehkua heti – löydä juuri sinulle sopiva ilmeen kirkastaja
Jos aurinko täplitti kasvot tai ihosi on samea, käytä aamuin illoin C-vitamiiniseerumia. Täältä löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan tuotteen.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 28.8.2023
Eeva

KESÄN LOPULLA saattaa jo vähän läikittää. Pitkät päivät auringonpaahteessa näkyvät iholla isoina ja pieninä pigmenttimuutoksina. Jos haluat eroon maksaläikistä mutta et vaalentaa koko kasvoja, ota avuksi C-vitamiiniseerumi tai -voide.

C-vitamiini on vahva antioksidantti, joka hillitsee tyrosinaasi-entsyymin toimintaa. Tyrosinaasi on vastuussa melaniinin eli ihon luonnollisen pigmentin muodostumisesta. Supervitamiini C siis ehkäisee uusien maksaläiskien muodostumista sekä vaalentaa jo olemassa olevia läiskiä.

Lisäksi C-vitamiini tehostaa kollageenin tuotantoa eli kiinteyttää UV-säteiden veltostamaa ihoa. Kun levität C-vitamiiniseerumia yöksi, se kiinteyttää ja uudistaa ihosi sillä välin, kun nukut. Täydellistä!

Löydä itsellesi sopiva C-vitamiiniseerumi

Aco Face Glow Vitamin C Booster 19,90 e.

Jos kaipaat kosteuttavaa C-vitamiiniseerumia, kokeile Acon seerumia, joka sisältää C-vitamiinin lisäksi kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä kuorivaa papaiini-entsyymiä.

Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C Serum 47,50 e.

Suositko hajusteettomia tuotteita? Vichyn seerumi sisältää C-vitamiinia ja muita tehokkaita antioksidantteja ja lupaa madaltaa juonteita.

Swissclinic C Loves E+ Serum 44,70 e.

Onko ilmeesi harmaa ja kaipaa heleytystä? Kokeile Swissclinicin seerumia, jossa yhdistyvät tehoantioksidantit C ja E. Hehkua tuo myös helmiäispigmentti.

Mádara Vitamin C+E+Ferulic Intense Glow Concentrate 44,70 e.

Etsitkö kiinteyttävää seerumia ja käytätkö luonnonkosmetiikkaa? Mádaran tiivisteessä on yhdistelmä C-vitamiinia, kiinteyttävää feruliihihapon ja E-vitamiininia.

Filorga C-Recover Radiance Boosting Concentrate 65,25 e.

Kaipaatko intensiivistä elvyttävää hoitoa? Tämä tiiviste lupaa elvyttää ihoa nopeasti ja pitkäkestoisesti.

Kommentoi +