Näppärä tapa kiinnittää irtoripset ilman liimaa ja muut ammattimeikkaajien nerokkaat niksit
Meikkivinkit
Näppärä tapa kiinnittää irtoripset ilman liimaa ja muut ammattimeikkaajien nerokkaat niksit
Meikkaajien meikkikikoilla kiinnität irtoripset, kirkastat väsyneen katseen, peität näpyt pikana ja suojaat silmänaluset meikatessa.
Teksti

Kuvat
,,

3.10.2023
 |
Kauneus ja Terveys

Meikkaaja Leena Waggoner:

Aina sopiva meikkisävy

Leena Waggoner
Sisley Phyto-Teint Nude

Tuote: Sisley Phyto-Teint Nude 86 e, saatavilla 22 sävyä

Leenan kommentti: ”Etkö löydä sopivaa meikkivoidesävyä eri vuodenaikoihin? Hanki voide kahdessa sävyssä, joilla on pari astetta tummuuseroa. Näin saat aina itsellesi sopivan meikkivoiteen lisäämällä tarvittaessa vaaleaan tummempaa tai toisinpäin. Kun koostumus on sama, sävyt sekoittuvat hyvin. Voit käyttää tummempaa meikkivoidetta myös varjostusvärinä. Levitä sitä ensin poskiluiden alaosiin, ohimoille, nenän varteen ja leuan alle kostutetulla pisaranmuotoisella meikkisienellä ja lisää sitten vaaleaa kasvojen keskiosiin. Tämä ohut meikkivoide tasoittaa ihoa luonnollisesti. Kosteuttava ja heleyttävä koostumus sopii myös ikääntyvälle iholle.”

”Saat aina itsellesi sopivan meikkivoiteen lisäämällä tarvittaessa vaaleaan tummempaa tai toisinpäin.”
Meikkaaja Leena Waggoner

Meikkaaja Riia Koivisto:

Pikapeitto näpyille

Riia Koivisto
Artdeco Sun Protection Powder Foundation (SK 50)

Tuote: Artdeco Sun Protection Powder Foundation (SK 50) 34,50 e

Riian kommentit: ”Näpyt saa peitettyä täsmästi meikkipuuterilla. Levitän ensin koko iholle nestemäisen meikkivoiteen. Sitten otan sormeen tai siveltimeen meikkipuuteria ja painelen sen näppyjen päälle. Meikkipuuterin voidemainen koostumus pysyy hyvin ja tarttuu näppyihin meikki- ja peitevoidetta paremmin, sillä usein näppyjen kuivahko pinta hylkii nestemäisiä tuotteita. Suosikkituotteeni koostumuksessa on juuri sopivasti voidetta ja puuteria. Lisäksi siinä on suojakerroin 50. Tuotetta voi käyttää sekä kosteana että kuivana, mutta näppyjen peittoon se sopii parhaiten kuivana.”

Meikkitaiteilija Sanna Liljamo:

Irtoripset ilman liimaa

Sanna Liljamo
Clinique High Impact Zero Gravity Mascara

Tuote: Clinique High Impact Zero Gravity Mascara 32,50 e

Sannan kommentit: ”Irtoripsitupsut voi kiinnittää ripsivärillä. Se on helppoa: kasta irtoripsitupsun tyvi maskarassa ja aseta ripsirajaan. Vinkki toimii myös tekoripsinauhaan. Samoin jos ripsienpidennyksiä pitää tilkitä tupsuilla, ja ripsiliimatuubi on kuivunut käyttökelvottomaksi. Tämä hajusteeton ja herkkäsilmäisille sopiva, sateen, kyynelten ja hikoilun kestävä ripsiväri on hyväksi havaittu pari irtoripsien kanssa. Se pitää yhtä hyvin kuin liima, mutta irtoaa lämpimällä vedellä. Suosittelen esimerkiksi Normal-ketjun myymiä W7-irtoripsitupsuja. Ne ovat huippukevyet, tavallista kaarevammat ja tasaisen kannan vuoksi helpot kiinnittää.”

”Irtoripset pysyvät yhtä hyvin ripsivärillä kuin liimalla ja kiinnitys on helppoa.”
Meikkitaiteilija Sanna Liljamo

Meikkaaja Ia Luhtanen:

Rajaus väsyneille

Ia Luhtanen
Gosh Matte Eye Liner 009 Midnight Blue

Tuote: Gosh Matte Eye Liner 009 Midnight Blue 13,50 e

Ian kommentit: ”Tummansininen sisäkajaali yläluomella korostaa katsetta tehokkaasti. Ripsien alle luomen limakalvolle piirretty rajaus tuo ytyä mutta näyttää luonnolliselta. Tummansininen sävy kirkastaa väsyneitä ja punoittavia silmiä. Sisärajauksen juju on, ettei se juuri erotu mutta terästää silmän muotoa. Väsyneenä muu silmämeikki kannattaa pitää raikkaana, sillä esimerkiksi tumma luomiväri tai tuhti ripsiväri voi tehdä katseesta raskaan. Tämä matta­rajauskynä sopii myös herkille silmille. Kirkkaamman sininen KVD Tattoo ­Pencil Liner Waterproof Long-Wear sävyssä Blue Ashes piristää sekin.”

”Tummansininen sisäkajaali yläluomella kirkastaa väsyneitä ja punoittavia silmiä.”
Meikkaaja Ia Luhtanen

Meikkaaja Heidi Reponen:

Suojaa ja heleytystä

Heidi Reponen
Clarins Totale Eye Hydrate

Tuote: Clarins Totale Eye Hydrate, 46 e

Heidin kommentit: ”Aloitan usein meikkaamisen silmistä ja levitän siksi aikaa kosteuttavan ja virkistävän silmänympärysnaamion vaikuttamaan silmien alle. Se helpottaa varisevan luomivärin puhdistamista silmien alta ilman, että ohutta ihoa tarvitsee hangata. Imeytymättömän naamion voi lopuksi pyyhkäistä iholta hellävaraisesti pumpulilla tai kasvopaperilla ennen meikkivoiteen levitystä. Kun silmänalusten iho on tehokosteutettu, se näyttää sileämmältä. Meikki levittyy ja pysyy paremmin. Suosikkiani voi käyttää myös silmänympärysvoiteena. Koostumus on todella kosteuttava ja helppo poistaa iholta.”

Juttu on julkaistu aiemmin Kauneus ja Terveys -lehdessä 10/2023.

Kommentoi +