Luonnonkosmetiikan verkkokaupat – Trendi valitsi 15 ostopaikkaa
Kauneus
Luonnonkosmetiikan verkkokaupat – Trendi valitsi 15 ostopaikkaa
Tuntuuko luonnonkosmetiikkatuotteiden etsiminen hakuammunnalta? Kokosimme listan verkkokaupoista, jotka tekevät luonnonkosmetiikan ostamisesta helpompaa.
Teksti

Kuvat

16.4.2020
 |
Trendi

Biodellyn kattavassa valikoimassa on meikkejä, ihonhoitotuotteita sekä muita kauneudenhoitoon liittyviä tarvikkeita, kuten hiusharjoja ja -turbaaneja.

Ecco Verde on alkujaan itävaltalainen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisten valmistajien luonnonkosmetiikkatuotteita. Sivusto on suomenkielinen.

Ekolossa on laaja valikoima luonnonkosmetiikkaa koko keholle. Sivuilla on myös tarkka katsaus siihen, mikä erottaa luonnonkosmetiikan tavanomaisesta kosmetiikasta sekä helposti ymmärrettävä listaus luonnonkosmetiikan yleisistä kriteereistä ja suosituksista

Green Deal on hyvä valinta, mikäli olet kiinnostunut tarjouksista ja edullisista hinnoista, mutta haluat pitää kiinni eettisyyteen ja ympäristövaikutuksiin liittyvistä kriteereistä.

Greenlips Beauty on suomalainen yritys, joka keskittyy erityisesti eurooppalaisten luonnonkosmetiikkamerkkien jälleenmyyntiin. Jokaisen tuotteen kerrotaan käyvän läpi Greenlips Beautyn henkilökunnan testiprosessi ennen kuin ne päätyvät myyntiin.

House of Organicin valikoima on valtava, joten täällä on helppo hurahtaa isompiinkin ostoksiin! Sivuilta on mahdollista myös tilata tuotenäytteitä, shoppailla outlet-osiossa sekä kerryttää pisteitä, joilla voi lunastaa erilaisia alennuksia ja palkintoja.

Hyvinvoinnin.fi tarjoaa todella laajan valikoiman luonnonkosmetiikkaa. Oletko curly girl? Sivustolta on helppo täsmäshoppailla kiharalle tukalle soveltuvat tuotteet!

Jolie tarjoaa myös ilmaista kauneuskonsultaatiota, ja voit keskustella sinua askarruttavista asioista ammattilaisen kanssa. Kaipaatko lahjaideoita sesongin juhliin? Valikoimassa on myös lahjapaketteja ja -kortteja.

Liinu'N on luksusluonnonkosmetiikan paras ostopaikka. Todellista luksusta eli varaudu korkeisiin hintoihin. Erityisen paljon luksusöljyjä ja -seerumeita. Paljon tuotteita, joita ei saa muualta Suomesta.

Naturelle on suomalainen perheyritys, jonka kivijalkaliike löytyy Helsingin Kämp Galleriasta ja verkkokauppa toimittaa ympäri Suomea.

Natural Goods Companyn valikoimasta löytyy esimerkiksi kotimaisia, hiilineutraaleja, vegaanisia, ekosertifioituja, sosiaalisesti vastuullisia ja hävikistä valmistettuja tuotteita. Sivustolla tuotteet on jaettu kätevästi eri kategorioiden alle: suomalaiset tuotteet, zero waste -tuotteet, vegaaniset tuotteet sekä hiilineutraalit tuotteet.

PURin valikoimista löydät runsaasti luonnonkosmetiikan tuotteita, arjen luottomerkeistä ylellisempiin sarjoihin. Oletko kiinnostunut ayurvedisestä ihonhoidosta? Verkkokaupasta löydät oman osion myös ayurvedisille ihonhoitotuotteille!

Ruohonjuurella on myös kattava sertifioiudun luonnonkosmetiikan valikoima. Kosmetiikkavarastoaan voi täydentää helposti muiden ostosten ohella, sillä verkkokaupasta löytyy muutakin kuin kosmetiikkaa aina ruoasta taloustarvikkeisiin.

Twist Ben on perustanut kolme suomalaista naista ja äitiä, jotka ovat opiskelleet ihon biologiaa, kosmetiikan valmistusta sekä kauppatieteitä. Kuratoitu valikoima sisältää vain tuotteita, jotka läpäisevät raaka-aineiltaan tarkat kriteerit.

Yliopiston apteekilla on hyvä valikoima ja nopea toimitus. Kurkkaa varsinkin Yliopiston apteekin oma luonnonkosmetiikkasarja YA naturae! Tuotteissa on loistava hinta-laatusuhde.

Puuttuiko oma suosikkisi listalta? Voit vinkata sen kommentteihin!

Kommentoi +