Haussa hyvä mutta hellä ihon puhdistustuote? Testasimme luonnonkosmetiikan puhdistusöljyt – tässä 5 parasta
Kauneus
Haussa hyvä mutta hellä ihon puhdistustuote? Testasimme luonnonkosmetiikan puhdistusöljyt – tässä 5 parasta
Kauneustoimittaja testasi 12 luonnonkosmeettista puhdistusöljyä ja valitsi niistä parhaat eri tarpeisiin.
Teksti

Kuvat
,

7.2.2022
 |
Kauneus ja Terveys

Paras puhdistusöljy herkälle

Jos ihosi on kuiva, herkkä tai ärtynyt ja pidät siitä huolimatta vahvasta meikistä, tässä on sinulle täydellinen meikinpoisto­tuote. Helposti huuhtoutuva, E-vitamiinia ja helokkiöljyä sisältävä, raikkaantuoksuinen puhdistusöljy poistaa tuhdinkin meikin ihoa ärsyttämättä tai kuivattamatta.

Mádara Melting Cleansing Oil 21,90 e.

Paras puhdistusöljy vaativalle

Lootusta ja voikukkaa sisältävä puhdistusöljy sopii aasialaisesta ihonhoidosta tuttuun tuplapuhdistukseen. Mieto ja silkkinen öljy irrottaa meikin, lian sekä aurinkovoidejäämät ja sitä seuraava puhdistusgeeli tai -vesi viimeistelee kasvojen syväpuhdistuksen.

Whamisa Cleansing Oil 31,90 e.

Paras monitoimipuhdistusöljy

Minimalisti kiittää tästä raikkaasti ranskalaiselta yrttitarhalta tuoksuvasta, saflori- ja auringonkukansiemenöljyä sisältävästä samettisen pehmeästä putsarista, sillä se käy niin meikinpoistoon kuin suihkuöljyksikin.

Nuxe Bio Organic Safflower Seeds Oil Face & Body Botanical Cleansing Oil 30 e.

Paras puhdistusöljy sekaiholle

Tämä enemmän geeliä kuin öljyä muistuttava, metsäisen tuoksuinen puhdistustuote sopii sekaiholle. Sen raikas geeliöljykoostumus huuhtoutuu lämpimällä vedellä ja jättää ihon raikkaaksi mutta pehmeäksi.

Unna Nordic Usva Cleansing Oil 28 e.

Paras edullinen puhdistusöljy

Testin tuhdein putsari sopii erityisesti kuivalle aikuiselle iholle. Sitruunaruohon, laventelin ja teepuun eteerisiä öljyä sisältävä puhdistusöljy irrottaa vaivatta vahvankin kasvo­meikin. Plussaa se saa pakkauksen mukana tulevasta puhdistussienestä.

Joik Organic Facial Cleansing Oil 20,90 e.
Kommentoi +