Kuulautta vai kaikki näpyt piiloon? Nämä viisi meikkivoidetta ovat huippuja
Kauneus
Kuulautta vai kaikki näpyt piiloon? Nämä viisi meikkivoidetta ovat huippuja
Kaipaatko ohutta meikkivoidetta vai sellaista, joka kestää uimisen ja hikoilun? Testasimme reilut kymmenen uutuutta ja valitsimme parhaat. Lue myös meikkaajan vinkit!
Teksti

Kuvat

13.9.2021
 |
Trendi

Kuultavan kaunis

Jos kaipaat meikkivoiteelta peittävyyttä, mutta et halua ihon näyttävän liian meikatulta, kokeile tätä. Meikkivoideuutuus levittyy ihanasti sudilla ja sillä voi tehdä ohuen pinnan tai kerrostamalla peittävämmän. Lopputulos on kuulaan kiiltävä ja kosteutetun näköinen. Näppärä pullo, jossa ei erillistä korkkia vaan pumppupullo sulkeutuu yläosaa kääntämällä.

Parasta: Jo pieni määrä riittää ja voide pysyy hyvin koko päivän. Testin paras tuote!

Synchro Skin Radiant Lifting -meikkivoide, SK 30, 59 e, Shiseido.

Nopeisiin aamuihin

Nestemäinen, lähes juokseva meikkivoide tekee aamun pikameikistä helpon. Se levittyy kevyesti ja muuttuu iholla puuterimaisen pehmeäksi ja tasoittaa ihon sävyä, muttei peitä sitä. Pipettipullosta tulee juoksevaa ainetta helposti – varo siis sotkuja! Mainio ohutta meikkivoidetta etsivälle!

Parasta: Meikkivoide myös hoitaa ihoa: se sisältää hittiainesosa bakuchiolia ja ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa.

Bakuchiol Second Skin -meikkivoide 34 e, Make the make.

Meikittömään meikkiin

Suomalaisen luonnonkosmetiikkamerkin seerumimeikkivoide on yhdistelmä BB-voidetta ja seerumia – ja sen huomaa. Koostumus on juokseva, se levittyy hyvin sormilla. Voide peittää ihoa vain kevyesti ja tekee siitä kauniin ja kuulaan: kuin paremman version ihostasi. Psst! Ravista pulloa ennen käyttöä.

parasta: Superkuulas lopputulos. Ei paakkuunnu juonteisiin ja tuntuu ihoa hoitavalta ja kosteuttavalta koko päivän.

Seerumimeikkivoide 44,90 e, korento.

Kaiken se peittää

Kaipaatko meikkivoidetta, joka peittää ihosi värivaihtelut, etkä tarvitsisi peitevoidetta? Valitse silloin tämä YSL:n meikkivoide. Saat siitä kerrostamalla todella peittävän, eikä se paakkuunnu edes silmänympärysiholla. Lopputulos on mattainen. Psst! Jos ihosi on pintakuiva, kosteuta ihosi hyvin, jottei voide tee ihostasi liian kuivan tuntuista.

Parasta: Kestää myös uimisen ja hikoilut. Testin paras pysyvyys! Varaudu meikinpoistoon siis vähän merivettä järeämmillä aineilla.

Touche Éclat Le Teint -meikkivoide 53 e, Yves Saint Laurent.

Hoitoa ihollesi

Voiko ohut voide myös peittää? Todellakin! Vaikka voide on melko juokseva, se tasoittaa selkeästi ihon sävyä. Supermiellyttävä koostumus: ei kuivu eikä paakkunnu. Sisältää ihoa kosteuttavaa hyaluronihappua ja C- ja E-vitamiineja.

Parasta: Hikoilun kestävä eikä tahrannut edes päässä ollutta hattua.

Flawless Finish Skincaring -meikkivoide 47 e, Elizabeth Arden.

Vinkit meikkivoiteen valintaan

Valitse oikea tuote. Moni ostaa turhan paksun meikkivoiteen peittääkseen näpyn, tummat silmäaluset tai punaiset nenänpielet. Hanki tähän tehtävään mieluummin peitevoide, ja osta kevyempi meikkivoide koko kasvojasi varten.

Hyvät muistisäännöt. Jos ihosi ruskettuu helposti, valitse meikkivoiteeksi lämmin sävy. Jos palat helposti, kylmät sävyt sopivat parhaiten. Neutraali sävy sopii näiden välimuodolle. Rasvaiselle iholle sopii puuterimainen, kuivalle öljypohjainen. Testaa voidetta aina puhtaalle iholle leukapieleen.

Monen purkin taktiikka. Ihon sävy vaihtelee, joten tarvitset omat voiteet kesälle ja talvelle. Oikea sävy voi löytyä myös kahta voidetta sekoittamalla – ja näin pystyt käyttämään myös hutiostoksesi. Älä käytä tummempaa voidetta toivoen, että ihosi näyttäisi pitkään ruskettuneelta. Hanki sen sijaan hyvä aurinkopuuteri.

Asiantuntijana meikkaaja Heidi Viskari

Juttu on julkaistu aiemmin Trendissä.

Kommentoi +