Parasta alle! Ota alusvaatteisiin inspiraatiota Kim Kardashianilta, jonka ansiosta mummopikkarit ovat kuumat
Alusvaatteet
Parasta alle! Ota alusvaatteisiin inspiraatiota Kim Kardashianilta, jonka ansiosta mummopikkarit ovat kuumat
Parhaat alusvaatteet tunnistaa siitä, että niiden olemassaolon unohtaa heti, kun ne on pukenut ylle. Ota mallia Kim Kardashianilta ja yhdistä kauneus ja mukavuus.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 15.3.2023
Trendi

Tyylimuusana: Kim Kardashian

Kardashianeita voi kiittää – tai syyttää – monen trendin luomisesta. He ovat saaneet monet kiinnostumaan contouring-meikistä, lateksileggingsseistä ja yksivärisistä verkkariasuista mutta vahvistaneet myös mahdottomia kauneusihanteita. Tästä kuitenkin kiitämme: Kimin ansiosta beiget mummopikkarit ovat hot.

Kim Kardashian, 41, on muotoilevien alusvaatteiden superfani ja kokemusasiantuntija. Hän on kertonut joutuneensa muokkaamaan alusvaatteitaan milloin saksilla epäsymmetristen mekkojen alle, milloin värjäämällä vaaleita nudesävyjä tummemmiksi teepusseilla. Tämä johti alusvaatebrändi Skimsin syntyyn. Sen värikartta inspiroituu meikkivoiteista: jokaiselle ihonsävylle on oma, täydellinen nudesävynsä.

1. Mukavuus ensin

Kim Kardashianin ikätoverin, Sloggin, brändilupaus on helppo allekirjoittaa: alusvaatteissa tärkeintä on mukavuus, mukavuus ja vielä kerran mukavuus. Siksi Sloggilla on kehitetty Body Adapt -alusvaatteet, jotka mukautuvat vartalon liikkeeseen ja painon vaihteluun – myös pms-turvotukseen.

2. Näkymätön apuri

Kim Kardashian rakastaa tyköistuvia bodycon-mekkoja, ja hän saattaa pukea kaksikin muotoilevaa alusasua päällekkäin. Ne häivyttävät alushousujen ja rintaliivien rajoja ja saavat päällikerroksen laskeutumaan paremmin. Myönnetään: puristavat bodyt eivät aina tunnu mukavilta ja ovat hankalia vessareissuilla, mutta ne muistuttavat ryhdistä.

3. Valkoisen alle

Parhaat alusvaatteet eivät tee itsestään numeroa, vaan ne katoavat päällikerroksen alle. Siksi värillä on väliä. Skimsin menestys on inspiroinut myös muita valmistajia laajentamaan nudesävyjen valikoimaa. Jos etsit alusvaatteita valkoisten vaatteiden alle, kurkkaa Oysho, Calvin Klein ja Nubian Skin.

4. Harkittu vilautus

Puseron alta pilkistävät liivit ovat hyvä asia silloin, kun se on tietoinen valinta. Pariisitar yhdistäisi mustat pitsiliivit valkoiseen kauluspaitaan, Kardashian taas pukisi ne läpikuultavan bodyn alle. Ruotsalaisen Understatement-alus­asumerkin tuotteet valmistetaan nais­omisteisessa tehtaassa Latviassa. Poikkeuksellisen ihanalta näyttävät myös brändin mallistokuvat, joissa esiintyy kaikenikäisiä malleja.

1. Body Adapt t-paitaliivit 48 e ja alushousut 18 e, Sloggi. 2. Kaarituettomat rintaliivit 23 e ja alushousut 3. Rintaliivitoppi 45 e, Chantelle. 4. Muotoileva body 172 e, Wolford 5. Alushousut 14,70 e, Lovanna Lingerie. 6. Pitsibralette 65 e, Understatement.

5. Hollywood-pohja

Kauneusrutiineistaan tarkka Kardashian paljasti arkimeikkitutoriaalissaan käyttävänsä Joe Blascon klassikkomeikkivoidetta, jonka hän levittää kabukisiveltimellä. Meikkivoide on ollut hänen luottotuotteensa siitä saakka, kun hän sai Joe Blascon meikkikurssin joululahjaksi ollessaan 14.

6. Viluvarpaille

Elegantit kotitossut täyttävät kaikki täydellisen lahjan kriteerit: ne ovat hyödylliset ja kauniit, mutta niitä ei ehkä raaskisi hankkia itselle noin muuten vain. Mutta kun pääsee lämpimän villateddyn ja pehmeiden nahkapohjien makuun, pian ei osaa olla ilman.

7. Tukka kuin silkkiä

Jos haaveilet silkkisen sileästä pitkästä tukasta, kannattaa kurkistaa kylppärinkaapin lisäksi myös sänkyyn. Silkkityynyliina vähentää hiuksia kuluttavaa hankausta, jolloin tukka ei takkuunnu ja pörröönny yhtä herkästi yön aikana. Silkkityynyliina ei myöskään kuivata hiuksia tai ihoa puuvillaversion tavoin.

8. Kylkeä vasten

Kylkinukkuja tietää, kuinka ärsyttäviltä ihoon pureutuvat sivusaumat voivat tuntua. Tämän huomasivat myös Mujin suunnittelijat, jotka kehittivät flanellipyjaman, jossa on sivusaumaton rakenne. Tätä klassikkolahjaa valmistetaan myös miehille ja lapsille.

9. Hyvää yötä

Neljän lapsen äitinä Kim Kardas­hian tietää, että yöunet ovat suurinta luksusta. Hän on koukussa suomalaiseen Oura-älysormukseen ja seuraa palautumistaan sen avulla. Instagramiin jakamistaan hyvinvointitiedoista selviää, että hän on hyvä nukkuja, joka kömpii sänkyyn kymmeneltä ja nukkuu 8–9 tuntia.

10. Lämpökerros

Lähtökohdat asun rakentamiseen ovat heikot, jos jo ensimmäinen kerros tuntuu ikävältä päällä. Siksi myös katseilta piiloon jäävät materiaalivalinnat ovat tärkeitä. Ohut merinovilla-aluspaita on lämmin ja hengittävä ja siirtää kosteutta pois iholta. Pitkähihainen aluspaita lämmittää parhaiten ja suojaa päällysvaatteita hieltä.

1. Silkkityynyliina ja -uninaamio 50 e, H&M Home. 2. Älysormus 419 e, Oura. 3. Teddy-ballerinat 139 e, Flattered 4. Pyjama luomupuuvillaa 50 e, Muji.

3 × muotilahja

Hidasta muotia

Lovan neulepaketit sisältävät kaiken, mitä tarvitset neuleharrastuksen aloittamiseen. Lanka on kotimaista lampaanvillaa ja ohjeet vaihtelevat simppelistä kaulaliinasta työläämpiin neuletakkeihin.

Käsin tehty

The Knotty Onesin tuotteet valmistetaan käsityönä, ja osa kutojista on syrjäseuduilla asuvia liettualaisia kotiäitejä. Ostoksen yhteydessä voi lahjoittaa 10 euroa kutojan omaan unelmaan.

Kuukauden asut

The Ateljé -vaatevuokraamon avulla pääset käsiksi By Malene Birgerin, Marimekon ja Filippa K:n kaltaisten merkkien uutuuksiin. 149 euron kuukausijäsenyyteen sisältyy kolmen vaatteen vuokra.

Juttu on julkaistu Trendissä 10/2021.

Kommentoi +