10 syytä, miksi siskot ovat parhaita
Hyvinvointi
10 syytä, miksi siskot ovat parhaita
Onko sinulla sisko? Suhteenne on erityinen jo siksi, että se on elämänne pisimpiä ihmissuhteita. Listasimme kymmenen syytä, miksi se lapsuuden ärsyttävä tyyppi on ihan paras.
Teksti

Kuvat

31.7.2020
 |
Kauneus ja Terveys
  1. Haluatko kuulla rehellisen mielipiteen? Keneltäkään muulta et saa yhtä vilpitöntä vastausta kuin siskolta siihen, istuuko vaate tai oletko jossain asiassa oikeassa vai väärässä. Hän on itse (valitettavan) usein oikeassa.
  2. Hän muistaa (joskus paremmin kuin sinä itse) teinivuosiesi vaatteet, joita himoitsi (tai käytti) salaa. Hän myös muistaa yllättävän hyvin teini-ihastuksesi ja -töppäilysi, mahdollisesti siksi, että luki salaa päiväkirjaasi. Vuosia myöhemmin näistä muistoista voi repiä yllättävän paljon iloa.
  3. Hän tuo lapsuuteesi aivan uusia näkökulmia. Hän muistuttaa sinua siitä kerrasta, kun vanhemmat ostivat sen hienon polkupyörän sinulle eikä hänelle. Hän rakastaa sinua silti.
  4. Hän tuntee vanhempasi ja sukusi ihanuudet ja omituisuudet yhtä hyvin kuin sinä ja ymmärtää joskus sinua siksi jo puolesta sanasta.
  5. Hänen kotonaan, elämässään tai juhlapöydässään saattaa olla pieniä, ihania juttuja, joita oli lapsuudenkodissasi ja joita kukaan muu ei tee.
  6. Hän on hetkittäin aivan kuin sinä ja toisinaan täysi vastakohtasi, mikä on hetkittäin ärsyttävää tai hämmentävää mutta yleensä ihanaa.
  7. Hän kuulostaa ihan sinulta ja hänellä on samanlaiset vaivaisenluut kuin sinulla.
  8. Hän näyttää ihan äidiltäsi tai isältäsi.
  9. Hän osaa jotain, mitä sinä et. Mutta koska hän on niin läheinen, voit aina kysyä häneltä siihen liittyen neuvoa tai apua.
  10. Hän muistuttaa hetkittäin sitä ihanaa, ärsyttävää pikkutyttöä, joka oli kauan aikaa sitten.
Kommentoi +