Yli rajojen: Erika Naakan vinkit huulipunan rajaukseen
Kauneus
Yli rajojen: Erika Naakan vinkit huulipunan rajaukseen
Oikeaoppisesti tehty huulten ylirajaus näyttää luonnolliselta ja tuo huuliin rutkasti lisää pulleutta.
Teksti

Kuvat
,,,

27.2.2019
 |
Trendi

Kauneusmaailman sisäpiiriläiset tietävät, että lähes jokainen huippumalli rajaa huulensa yli. Sitä ei vain huomaa, sillä tekniikka on viimeisilleen hiottu. Nämä vinkit tekevät myös sinusta yli­rajausten mestarin.

1. Kuori huulet edellisenä iltana ja levitä niille hoitavaa huulivoidetta.­

1.

2. Aloita rajaus ylähuulesta. Luonnollisin lopputulos syntyy, kun ylirajauksen tekee amorinkaaren molemmin puolin, ei juuri sen kohdalta. Rajaa suupielet huulten normaalin muodon mukaisesti. Näin vältyt sirkuspelle-efektiltä.

2.

3. Hymyile, kun rajaat alahuulta.

Niin rajaus onnistuu parhaiten. Jos kaipaat alahuuleesi lisää pulleutta, rajaa sekin hieman yli suupieliä lukuun ottamatta. Mitä mattamaisempi on huulipunasi, sitä rohkeammin voit vetää rajan yli. Lisäpysyvyyttä huulimeikkiin saat värittämällä huulet kokonaan rajauskynällä ennen punan levittämistä.

3.

4. Valitse huulipunaksi vain hieman kiiltävä puna tai täysin matta.

Kiiltopunat voivat paljastaa ylähuulen ylirajauksen, kun valo osuu huuliin. Levitä huulille yksi kerros, paina huulet paperiin ja levitä sitten vielä toinen kerros. Näin saat pysyvän lopputuloksen.

4.
Psst! Valitse aina täsmälleen huulipunan sävyinen huultenrajauskynä. Jos juuri oikeaa ei löydy, voit rajata huulet yli vain huulipunan ja siveltimen avulla.

Juttu on julkaistu Trendissä.

Kommentoi +