Voidemainen poskipuna vai punaa suoraan puikosta? Testasimme ja löysimme parhaat poskipunat
Kauneus
Voidemainen poskipuna vai punaa suoraan puikosta? Testasimme ja löysimme parhaat poskipunat
Vieno hehku vai selkeä punastus? Parhaalla poskipunalla voi tehdä molemmat. Testasimme uutuudet, ja näihin ihastuimme.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 28.3.2022
Trendi

Kestävä mineraaliposkipuna

Mineraaliposkipuna näyttää kivan luonnolliselta ja tuntuu iholla samettiselta. Testin suosikki: poskipunasivellin pyörähtää paletissa hyvin, väriä tulee aina sopivasti, ja väri pysyy koko päivän.

Parasta: Nudevärien valikoima, josta on helppo löytää itselle sopiva sävy kun miettii ensin, haluaako beigeä, pinkkiä, persikkaa vai malvaa.

Genu Nude -poskipuna, sävy On the Mauve, 46 e, Bare Minerals.

Poskipuna kiireaamuun

Kun laukku on pieni tai aikaa vähän, monitoimituote on paras. Luonnonkosmetiikan voiteella saa sormella levittämällä hennon sävyn poskille ja huulille. Raikas, luonnonkosmetiikalle ominainen tuoksu.

Parasta: Sievä läpinäkyvä rasia on ilo silmälle ja ihana kylppärinhyllyllä.

Organic Lip and Cheek Crème -voidemainen huuli- ja poskipuna, sävy Atlas, 34,90 e, Zuii Organic.

Puikkopainen poskipuna

Puikkomainen poskipuna, jonka ensivaikutelmaan ei pidä luottaa, sillä väri näyttää aluksi rajulta iholla. Vasta kun väriä hieroo sormin, se levittyy ihanaksi nudesävyksi. Kuin olisi reippaillut pakkaspäivänä ulkona! Vieno tuoksu, joka ulottuu omaan nenään asti.

Parasta: Riittoisa puikko, jolla on helppo saada superluonnollinen meikki. Kahdella–kolmella kerroksella puna on jo selkeämpi.

Teint Idole Ultra Wear -poskipunapuikko, sävy Daring Peach, 42 e, Lancôme.

Herkän ihon poskipuna

Hajusteeton, herkällekin iholle sopiva poskipuna. Se on herkkä toisellakin tavalla: yhdellä pyöräytyksellä saa ihanan luonnollisen hehkun poskille. Pyöräytys lisää väriä, ja poskilla on selvä puna – muttei vieläkään räikeä. Tämä jää käyttöön!

Parasta: Poskipunassa on skvalaania ja glyseriiniä, jotka ravitsevat ihoa.

Cheek Pop Pearl -poskipuna, sävy Rose Quartz Pop, 27 e, Clinique.

Kestävä poskipuna

Luksuspuna, joka kestää ja kestää. Sisältää reilusti pigmenttiä, joten pieni pyyhkäisy väriä iholle riittää. Voidemainen väri levittyy sormilla nätisti – ja huoli pois, poskilla sävy on paljon hentoisempi kuin puikossa.

Parasta: Väri tulee puikosta esiin hyvin hitaasti, kun sitä pyörittää. Ei siis katkeamisen vaaraa!

Photo Blush Twist -poskipunapuikko, sävy Berry, 65,90 e, Sisley.

Tupsuta ja häivytä

Anna puikolle mahdollisuus. Voidemaisella poskipunalla on helppo tehdä heleä, luonnollinen meikki. Se sopii varsinkin kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Jos käytät puuteria, levitä voidemainen poskipuna iholle ennen sitä.

Häivytä hyvin. Tupsuta väriä posken korkeimmalle kohdalle ja häivytä kohti ohimoita. Kerrosta väriä varovasti ja häivytä suurella siveltimellä. Jos haet luonnollista tyyliä, kokeile häivyttää voidemainen poskipuna kostealla meikkisienellä.

Oikea sävy. Trendinenät ennustavat, että violetti on uusi pinkki. Katsele siis sillä silmällä luumun, laventelin ja lian sävyjä ja yhdistä samansävyiseen huulipunaan. Myös persikan sävyt ovat nyt pinnalla.

Juttu on julkaistu Trendissä.

Kommentoi +