Viiden minuutin silmämeikki
Kauneus
Viiden minuutin silmämeikki
Kun silmämeikin tekoon on aikaa vain muutama minuutti, tartu ruskeaan kajal-kynään ja luomiväriin.
Teksti
,

Kuvat
,

Julkaistu 6.9.2017
Trendi

Silmämeikki on useimmille meistä laittautumisen vaikein osuus. Kiireisenä aamuna millintarkan rajauksen vetäminen silmiin ei innosta. Apu on kuitenkin lähellä: Tämä lempeä, ruskealla luomivärillä tehty smokey eye -meikki on mustaa versiota pehmeämpi ja sopii siksi hyvin myös arkikäyttöön. Kun kerrostat vuorotellen luomiväriä ja kajal-kynää, saat silmämeikistäsi superkestävän.

1. Pohjusta silmäluomet meikkivoiteella. Jos luomesi rasvoittuvat nopeasti, voit käyttää myös silmämeikinpohjustusainetta. Pohjustetulle luomelle rajauskynä levittyy tasaisesti, ja meikki pysyy virheettömänä koko päivän. Levitä sitten vaaleaa luomiväriä niin paljon, ettei iho jää tahmeaksi vaan on täysin silkkinen.

2. Piirrä ruskealla kynällä rajaus koko luomen pituudelle lyhyin vedoin sisäkulmasta alkaen. Mitä paksumman rajauksen teet, sitä näyttävämpi silmämeikistä tulee. Tee rajauksesta hieman paksumpi silmän ulko- kuin sisäreunassa, niin saat kissamaisen vaikutelman.

3. Pehmennä rajaus sumuiseksi lisäämällä sen päälle rajauskynän sävyistä luomiväriä. Jatka luomivärin levittämistä niin kauan, että raja on hyvin häivytetty. Taivuta lopuksi ripset ja levitä reilu kerros ripsiväriä.

PSST!

Pehmeän rajauksen voi tehdä myös pelkällä mattaluomivärillä. Kostuta vaahtomuovinen luomivärilevitin vedellä, pyörittele sitä luomivärinapissa ja tee rajaus kuten silmänrajauskynällä.

Kommentoi +