Testasimme vedenkestävät ripsivärit: voittajamaskara tuuhentaa, pidentää ja hoitaa ripsiä mutta lähtee myös helposti pois
Kauneus
Testasimme vedenkestävät ripsivärit: voittajamaskara tuuhentaa, pidentää ja hoitaa ripsiä mutta lähtee myös helposti pois
Testasimme kuusi erilaista vedenkestävää ripsiväriä. Testin ripsivärit joutuivat tositoimiin: itkettävään elokuvaan ja kevätsateeseen. Miten ne pärjäsivät? Kurkkaa tulokset ja löydä uusi suosikkisi!
Teksti

Kuvat

Julkaistu 31.8.2020
Kauneus ja Terveys

Testaaja on viisikymppinen nainen, jolla on vuotavat silmät ja mieltymys tuuheisiin ripsiin. Testatut tuotteet arvioidaan asteikolla 1–5.

Urban Decay Perversion Waterproof Mascara, 29 e

Urban Decay Perversion Waterproof Mascara

Lupaus: Voidemainen ripsiväri pidentää ja tuuheuttaa. Sitä voi kerrostaa pelkäämättä paakkuuntumista. Sisältää muun muassa kollageenia, joka tukee ripsien kasvua.

Harja ja koostumus: Kiitettävän suuri harja levittää kiitettävän intensiivistä mustaa väriä kiitettävän runsaasti. Ensivaikutelmani oli innostunut. Väri on täydellisen kosteaa olematta märkää.

Tulos: Hyvä. Tykkäsin siitä, mitä maskara teki ripsilleni. Värikin pysyi paikoillaan, mutta onnistuin sutimaan ripsistäni paakkuiset.

Arvio: Testin kaunein musta sävy. Valitse tämä ripsiväri, jos haluat tuuheat ripset ja olet kärsivällinen ja huolellinen meikkaaja.

4/5

Maybelline Snapscara Mascara Waterproof, 13,90 e

Maybelline Snapscara Mascara Waterproof

Lupaus: Antaa siistiä tuuheutta ja erotellut ripset. Liukuu ripsiin vaivattomasti. Helppo poistaa lämpimällä vedellä tai meikinpoistoaineella. Sopii myös herkille silmille.

Harja ja koostumus: Kaareva harja on kätevä ja levittää värin suhteellisen tasaisesti. Suht kuivaa väriä voi kerrostaa ilman, että ripset tarttuvat toisiinsa. Kuivuu nopeasti, mikä on aina plussaa.

Tulos: Ihan hyvä. Tuulessa tehdyn lenkin jälkeen väriä oli vähän alaluomella, mutta työkäytössä toimisi varmasti.

Arvio: Jos vierastat meikinpoistoainetta, tämä on valintasi: väri lähtee lämpimällä vedellä.

3/5

Lumene Nordic Berry Curl Mascara Waterproof, 14,90 e

Lumene Nordic Berry Curl Mascara Waterproof

Lupaus: Luo hetkessä näyttävät, pitkät, erotellut ja kaarevat ripset. Mustikka ravitsee ripsiä, ja niitä kaartava yhdiste vahvistaa taivuttavaa vaikutusta. Hajusteeton.

Harja ja koostumus: Kuminen harja on suunniteltu suorille, lyhyille ripsille. Minun makuuni se on vähän hento, eikä kaareuttava yhdiste tehoa supersuoriin ripsiini. Niihin ei kyllä oikein tehoa ripsentaivuttajakaan.

Tulos: Hyvä. Väri pysyi ripsissä hyvin koko päivän eikä levinnyt pahasti edes suihkussa kasvoja hieroessakaan.

Arvio: Jos pidät erotelluista ja kaarevista ripsistä, valitse tämä. Tuuheita ripsiä tavoitteleva todennäköisesti pettyy. Hyvä hintalaatusuhde.

4/5

Lancôme Monsieur Big Waterproof Mascara, 30 e

Lancôme Monsieur Big Waterproof Mascara

Lupaus: Voidemainen koostumus levittyy ripsiin kuin silkki ja paksuntaa ne jopa 12-kertaisiksi. Pysyy 24 tuntia siistinä. Ripsiväriä voi kerrostaa.

Harja ja koostumus: Massiivinen harja tekee ällistyttävän siistiä jälkeä ja tuuheuttaa tehokkaasti. Väri on aika kosteaa, joten heti levityksen jälkeen ei kannata sännätä ulos. Poisto vaatii hiukan keskittymistä.

Tulos: Erinomainen. Väri kesti kevätsateen eikä tuhrinut yläluomea edes pitkän päivän iltana.

Arvio: Lancômen ripsivärit ovat aina hyviä, eikä Monsieur Big tee poikkeusta. Testin paras tuuheus yhdellä vedolla.

4/5

It Cosmetics Tightline Waterproof Mascara, 25 e

It Cosmetics Tightline Waterproof Mascara

Lupaus: Sisältää ripsien pohjustajan, silmänrajauksen ja ripsivärin. Saa ripset näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Sisältää biotiinia, proteiina, kollageenia ja peptidejä.

Harja ja koostumus: Kynää muistuttava harja painetaan aluksi tiukasti ripsirajaan, jolloin tulee rajaus. Sitten levitetään väri ripsiin. Massa on erittäin kuivaa, eikä kaksikaan kerrosta riitä minulle.

Tulos: Rajaus ripsien tyvessä terästi katsetta yllättävän tehokkaasti, vaikka ripset jäivät ohuiksi. Väri varisi hiukan iltaan mennessä.

Arvio: Voisin ottaa tämän mukaan matkalle. Arkikäyttöön turhan kikkaileva.

2/5

Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Waterproof, 32 e

Testin voittaja: Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Waterproof

Lupaus: Antaa ripsille välittömästi tuuheutta ja pituutta ja taivuttaa ne kauniisti. Sisältää Lash Boosting -yhdistettä, joka vahvistaa, tuuheuttaa ja kasvattaa ripsiä.

Harja ja koostumus: Sopivan pehmeä harja levittää värin tasaisesti ripsille. Tuuhentaa selvästi jo ensimmäisellä vedolla, vaikka vedin vielä toisenkin. Ei paakkuunnu. Taivuttavaa vaikutusta en juuri huomannut.

Tulos: Erinomainen. Väri kesti itkettävän elokuvan mutta lähti helposti meikinpoistoaineella.

Arvio: Vahva haastaja vakiripsarilleni Diorshow Blackout Waterproofille. Ajatus hoitavasta ripsiväristä on ylellinen. Kaunis hylsy. Testin paras.

5/5

Juttu on julkaistu Kauneus ja Terveys -lehdessä 8-9/2020

Kommentoi +