Testasimme vedenkestävät ripsivärit: voittajamaskara tuuhentaa, pidentää ja hoitaa ripsiä mutta lähtee myös helposti pois
Kauneus
Testasimme vedenkestävät ripsivärit: voittajamaskara tuuhentaa, pidentää ja hoitaa ripsiä mutta lähtee myös helposti pois
Testasimme kuusi erilaista vedenkestävää ripsiväriä. Testin ripsivärit joutuivat tositoimiin: itkettävään elokuvaan ja kevätsateeseen. Miten ne pärjäsivät? Kurkkaa tulokset ja löydä uusi suosikkisi!
Teksti

Kuvat

31.8.2020
 |
Kauneus ja Terveys

Testaaja on viisikymppinen nainen, jolla on vuotavat silmät ja mieltymys tuuheisiin ripsiin. Testatut tuotteet arvioidaan asteikolla 1–5.

Urban Decay Perversion Waterproof Mascara, 29 e

Urban Decay Perversion Waterproof Mascara

Lupaus: Voidemainen ripsiväri pidentää ja tuuheuttaa. Sitä voi kerrostaa pelkäämättä paakkuuntumista. Sisältää muun muassa kollageenia, joka tukee ripsien kasvua.

Harja ja koostumus: Kiitettävän suuri harja levittää kiitettävän intensiivistä mustaa väriä kiitettävän runsaasti. Ensivaikutelmani oli innostunut. Väri on täydellisen kosteaa olematta märkää.

Tulos: Hyvä. Tykkäsin siitä, mitä maskara teki ripsilleni. Värikin pysyi paikoillaan, mutta onnistuin sutimaan ripsistäni paakkuiset.

Arvio: Testin kaunein musta sävy. Valitse tämä ripsiväri, jos haluat tuuheat ripset ja olet kärsivällinen ja huolellinen meikkaaja.

4/5

Maybelline Snapscara Mascara Waterproof, 13,90 e

Maybelline Snapscara Mascara Waterproof

Lupaus: Antaa siistiä tuuheutta ja erotellut ripset. Liukuu ripsiin vaivattomasti. Helppo poistaa lämpimällä vedellä tai meikinpoistoaineella. Sopii myös herkille silmille.

Harja ja koostumus: Kaareva harja on kätevä ja levittää värin suhteellisen tasaisesti. Suht kuivaa väriä voi kerrostaa ilman, että ripset tarttuvat toisiinsa. Kuivuu nopeasti, mikä on aina plussaa.

Tulos: Ihan hyvä. Tuulessa tehdyn lenkin jälkeen väriä oli vähän alaluomella, mutta työkäytössä toimisi varmasti.

Arvio: Jos vierastat meikinpoistoainetta, tämä on valintasi: väri lähtee lämpimällä vedellä.

3/5

Lumene Nordic Berry Curl Mascara Waterproof, 14,90 e

Lumene Nordic Berry Curl Mascara Waterproof

Lupaus: Luo hetkessä näyttävät, pitkät, erotellut ja kaarevat ripset. Mustikka ravitsee ripsiä, ja niitä kaartava yhdiste vahvistaa taivuttavaa vaikutusta. Hajusteeton.

Harja ja koostumus: Kuminen harja on suunniteltu suorille, lyhyille ripsille. Minun makuuni se on vähän hento, eikä kaareuttava yhdiste tehoa supersuoriin ripsiini. Niihin ei kyllä oikein tehoa ripsentaivuttajakaan.

Tulos: Hyvä. Väri pysyi ripsissä hyvin koko päivän eikä levinnyt pahasti edes suihkussa kasvoja hieroessakaan.

Arvio: Jos pidät erotelluista ja kaarevista ripsistä, valitse tämä. Tuuheita ripsiä tavoitteleva todennäköisesti pettyy. Hyvä hintalaatusuhde.

4/5

Lancôme Monsieur Big Waterproof Mascara, 30 e

Lancôme Monsieur Big Waterproof Mascara

Lupaus: Voidemainen koostumus levittyy ripsiin kuin silkki ja paksuntaa ne jopa 12-kertaisiksi. Pysyy 24 tuntia siistinä. Ripsiväriä voi kerrostaa.

Harja ja koostumus: Massiivinen harja tekee ällistyttävän siistiä jälkeä ja tuuheuttaa tehokkaasti. Väri on aika kosteaa, joten heti levityksen jälkeen ei kannata sännätä ulos. Poisto vaatii hiukan keskittymistä.

Tulos: Erinomainen. Väri kesti kevätsateen eikä tuhrinut yläluomea edes pitkän päivän iltana.

Arvio: Lancômen ripsivärit ovat aina hyviä, eikä Monsieur Big tee poikkeusta. Testin paras tuuheus yhdellä vedolla.

4/5

It Cosmetics Tightline Waterproof Mascara, 25 e

It Cosmetics Tightline Waterproof Mascara

Lupaus: Sisältää ripsien pohjustajan, silmänrajauksen ja ripsivärin. Saa ripset näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Sisältää biotiinia, proteiina, kollageenia ja peptidejä.

Harja ja koostumus: Kynää muistuttava harja painetaan aluksi tiukasti ripsirajaan, jolloin tulee rajaus. Sitten levitetään väri ripsiin. Massa on erittäin kuivaa, eikä kaksikaan kerrosta riitä minulle.

Tulos: Rajaus ripsien tyvessä terästi katsetta yllättävän tehokkaasti, vaikka ripset jäivät ohuiksi. Väri varisi hiukan iltaan mennessä.

Arvio: Voisin ottaa tämän mukaan matkalle. Arkikäyttöön turhan kikkaileva.

2/5

Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Waterproof, 32 e

Testin voittaja: Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Waterproof

Lupaus: Antaa ripsille välittömästi tuuheutta ja pituutta ja taivuttaa ne kauniisti. Sisältää Lash Boosting -yhdistettä, joka vahvistaa, tuuheuttaa ja kasvattaa ripsiä.

Harja ja koostumus: Sopivan pehmeä harja levittää värin tasaisesti ripsille. Tuuhentaa selvästi jo ensimmäisellä vedolla, vaikka vedin vielä toisenkin. Ei paakkuunnu. Taivuttavaa vaikutusta en juuri huomannut.

Tulos: Erinomainen. Väri kesti itkettävän elokuvan mutta lähti helposti meikinpoistoaineella.

Arvio: Vahva haastaja vakiripsarilleni Diorshow Blackout Waterproofille. Ajatus hoitavasta ripsiväristä on ylellinen. Kaunis hylsy. Testin paras.

5/5

Juttu on julkaistu Kauneus ja Terveys -lehdessä 8-9/2020

Kommentoi +