Etsitkö valokynää, joka todella tekee tehtävänsä? Valitsimme viisi parasta valokynää niin korostamiseen kuin peittämiseen
Kauneus
Etsitkö valokynää, joka todella tekee tehtävänsä? Valitsimme viisi parasta valokynää niin korostamiseen kuin peittämiseen
Kauneustoimittaja testasi 15 valokynää ja valitsi niistä parhaat eri tarpeisiin.
Teksti

Kuvat
,

19.4.2022
 | Päivitetty 20.11.2023
 |
Kauneus ja Terveys

Paras kevyt valokynä: Mac Prep + Prime Highlighter Light Boost

Lähes nestemäinen valokynä on kaikista testatuista ohuin ja antaa luonnollisimman lopputuloksen. Huolimatta kevyestä koostumuksestaan se valaisee tummat silmän sisänurkat ja piilottaa renkaat silmien alla. Valokynän jälki on helppo häivyttää, eikä se korosta juonteita.

Mac Prep + Prime Highlighter Light Boost 26 e.

Paras valokynä aikuiselle: Sensai Highlighting Concealer

Tässä valokynässä on testatuista kynistä suurin sivellin, jonka vuoksi se sopii myös suurpiirteiselle meikkaajalle. Tarkkaan työhön kaipaa hivenen kapeampaa työkalua. Kynässä on testatuista tuotteista kosteuttavin - ja samalla myös paksuin - koostumus. Valokynän käyttö vaatii kevyttä painelua sulautuakseen ihoon.

Sensai Highlighting Concealer 42 e.

Paras edullinen valokynä: Lumene Illuminating Valokynä

Ihoa koivunmahlalla kosteuttava valokynä sisältää valoa heijastavia pigmenttejä. Hienostuneesti kimaltavan koostumuksen ansiosta sillä voi myös korostaa kasvojen korkeimpia kohtia, kuten nenänvartta, kulmaluita, leuankärkeä ja amorinkaarta.

Lumene Illuminating Valokynä 15,90 e.

Paras valokynä herkälle: Clinique Airbrush Concealer

Hajusteettoman valokynän koostumus on aavistuksen geelimäinen, joten sitä kannattaa levittää mieluummin meikkivoiteen tai pohjustuksen päälle kuin täysin meikkaamattomalle iholle. Näin se ei keräänny silmänalusryppyihin. Peittää huipputehokkaasti.

Clinique Airbrush Concealer 29,50 e.

Paras klassikko: YSL Touche Éclat Highlighter

Tämä valokynä on edelleen loistotuote hämmästyttävän hyvän valaisukykynsä ansiosta. Kiitos voidemaisen koostumuksen, voidetta voi levittää myös meikkaamattomallle iholle ilman, että se korostaa ryppyjä. Saatavilla useassa eri sävyssä.

YSL Touche Éclat Highlighter 44,50 e.

Kommentoi +