Vaikuttaja Anna Saivosalmi rentoutuu tv:n äärellä: "On ihana kaivautua sohvalle ja kölliä, aina ei tarvitse olla jumppaamassa"
Mainos: Elisa
Vaikuttaja Anna Saivosalmi rentoutuu tv:n äärellä: "On ihana kaivautua sohvalle ja kölliä, aina ei tarvitse olla jumppaamassa"
Vaikuttaja Anna Saivosalmi rentoutuu television äärellä, mutta ei halua olla riippuvainen ohjelma-aikatauluista. Anna tallentaakin suosikkiohjelmansa Elisa Viihde Premium -palvelun avulla ja katsoo ohjelmat silloin, kun hänelle itselleen parhaiten sopii.
29.3.2023

Vaikuttaja Anna Saivosalmen arki on aktiivista: nelihenkinen perhe liikkuu paljon, ja päivätöidensä ohella Anna tekee sisältöä sosiaaliseen mediaan. Anna tunnetaan iloisista ja energisistä jumppa- ja liikuntasisällöistä, joiden parissa monet treenaavat olohuoneissaan.

Vauhdikkaan arjen vastapainoksi Anna rentoutuu usein iltaisin sohvalla televisiota katsellen. Päämäärätön kanavasurffailu ei kuitenkaan ole Annan juttu, joten hän tallentaa suosikkiohjelmansa etukäteen Elisa Viihde Premium -palvelulla tai etsii palvelun kattavalla hakutoiminnolla haluamansa ohjelman.

– Olen vähän valikoiva ja kranttu tv:n katsoja. En mene sohvalle, ota kaukosäädintä ja ala selailemaan päämäärättömästi kanavia. Minun pitää tietää, mitä alan katsoa.

Anna katsookin usein jo aamulla puhelimeltaan Elisa Viihde -sovelluksen ohjelmaoppaasta, mitä televisiosta tulee. Sovelluksen kautta voi laittaa itselleen muistutuksen tai ajastaa tallennukset valmiiksi.

– Elisa Viihteen ohjelmaopas on todella selkeä ja puhelimen kautta on helppo tehdä tallennukset ilman, että tarvitsee avata televisiota.

Elisa Viihde Premiumin hakutoiminto on kätevä silloin, kun ei tiedä mistä hakea etsimäänsä: haku kattaa eri tv-kanavien ja palvelujen ohjelmat.

– Hain New York -hakusanalla ohjelmia ennen kuin lähdin matkalle, sillä halusin fiilistellä tulevaa reissua. Yhdellä haulla sain nopeasti kaikki aiheeseen liittyvät elokuvat, sarjat ja tv-ohjelmat eri palveluista.

Tiivistunnelmaiset sarjat koukuttavat

Annan viimeaikaisiin suosikkiohjelmiin kuuluvat muun muassa Koti koiralle, Voice of Finland ja Unelma-asunto auringon alta – Anna haaveilee, että hänellä olisi itselläänkin joskus unelmakoti etelässä.

– En halua olla riippuvainen ohjelma-aikatauluista, joten tallennan tv-ohjelmat, jos olen vaikka saunassa samaan aikaan, kun ne tulevat. Tallennetta katsoessa voi myös ohittaa mainokset, joita tulee ohjelmien välissä paljon.

Realityn lisäksi Anna katsoo true crime -dokumentteja ja dekkarisarjoja. Hän kertoo tykkäävänsä tiivistunnelmaisista ja jopa painostavasti sarjoista. Yksi esimerkki näistä on Elisa Viihde Viaplaylta hiljattain katsottu Sijainen.

Kiitosta saavat myös Elisa Viihde Viaplayn omat sarjat.

– Esimerkiksi Kaikki synnit ja Munkkivuori, ovat olleet tosi hyvin tehtyjä ja niissä on hyvät näyttelijät. Suomalaiset sarjat on oikeasti hyviä!

– Välillä on ihanaa katsoa monta jaksoa putkeen, kuten varmaan moni muukin tekee. Yle Areenalta näkyvän norjalaisen Exit-sarjan kanssa kävi juuri niin: ahmin jaksoja peräkkäin.

Yöllä tai myöhään tulevat ohjelmat Anna nauhoittaa, jotta ei tarvitse valvoa.

– Jos katson illalla leffaa tai sarjaa, on tosi iso houkutus jäädä valvomaan, vaikka järjen, ja tunteenkin, ääni sanoo, että pitäisi mennä nukkumaan. Kun tallentaa ohjelman, ei tule sellaista fiilistä, että joutuisi luopumaan jostain.

Annan perheessä kaikki ovat innokkaita penkkiurheilijoita ja lajia kuin lajia katsotaan yhdessä kannustaen ja jännittäen.

Elisa Viihde Premiumin kautta näkyy yli 30 tv-kanavaa ja suoratoistopalvelujen ilmaiset sisällöt. Kokonaisuuteen voi myös halutessaan liittää maksullisia suoratoistopalveluita kuten Elisa Viihde Viaplayn, HBO Maxin tai vaikka Netflixin. Annan perheessä katsotaan paljon urheilua, jota näytetään paljon maksukanavilta.

– Meidän perheessä kaikilla on omat mieltymyksensä, mutta urheilua katsomme aina yhdessä, oli laji mikä vain: NHL-jääkiekkoa, formuloita, koriksen Euroliigaa, Englannin valioliigaa – kaikki käy.

Näppärästi mukana matkoillakin

Elisa Viihde Premiumin tv-kanavia ja suoratoistopalveluja voi katsella myös tietokoneen, kännykän tai tabletin kautta.

– Matkustimme syyslomalla Kanariansaarille. Pitkät lennot sujuivat mukavasti, kun olin ladannut tabletille useita sarjoja ja true crime -dokumentteja Elisa Viihde Viaplaysta, joita katsoin lentokoneessa offline-tilassa.

Anna suunnittelee vievänsä ensi kesänä Elisa Viihde Premiumin myös mökille, sillä palvelu toimii verkkoyhteydellä eikä antenneja tarvita. Digiboksin voi kiinnittää HDMI-piuhalla mihin tahansa näyttöön tai televisioon.

– Meillä on mökillä vanhempi telkkari ja olisi kiva kokeilla, että miten vanhaan televisioon saisi kaikki kanavat näkyville. Elisa Viihde Premium -digiboxi on pieni, joten se on helppo pakata mukaan.

Kolme tapaa hankkia Elisa Viihde Premium omaan käyttöön:

  1. Tilaa helposti nettisivujen kautta.
  2. Asioi Elisan myymälässä tai palvelupuodissa.
  3. Soita Elisan maksuttomaan numeroon 0800 464646.

Kommentoi +